www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ПСИХОТРОННА ЖЕРТВА

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ПСИХОТРОННА ЖЕРТВА
Nadejda
  Публикувано на: 5.1.2006, 1:04
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 88
Участник # 204
Дата на регистрация: 6-December 05

ЕЛТИМИР,
Един от начините, хората да осъзнаят истината и разаберат в какви ръце се намира човечеството е да се разпространяват всички описания на жертвите на психотронен терор и опити.
Хората най-добре разабират и вярват, когато им се дават конкретни примери, а не само да се говори с общи приказки, което им се струва авинаги много невероятно и не са склонни да вярват.
Аз лично мисля, че първата стъпка е да информацията на всяка ацена с конкретни примери на конкретни жертви.
Този процес е бавен, но много сигурен.
Изпращайте на всички приятели и неприятели по имейлите всички такива информации, все нещо ще им остане в главите и повека лека и други жертви ще наберат смелост да се разприказват и нали знаеш от една малка снежна топка бързо може да се образува лавина.

НИЕР ЖЕРТВИТЕ, СМЕ СЛАБИ И НЯМАМЕ НИКАКВИ СРЕДСТВА ЗА БОРБА СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА ПОДХОДА И ПОГОЛОВНА ИНФОРМАЦИЯ.

СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМА НЯКАКВА ПРОМЯНА И РЕАЛНА РЕАКЦИЯ У ХОРАТА, МАКАР И НЕ ВЕДНАГА.

ПСИХОТРОННА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКО-ЮДЕЙСКО-ИМПТЕРИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ГОСПОДАРИ, КОИТО ИСКАТ ДА СТАНАТ ВЛАСТЕЛИНИТЕ НА СВЕТА И ИЗПОЛЗВАТ ХОРАТА КАТО БЕЛИ ЛАБОРАТОРНИ МИШКИ ЗА СВОИТЕ ОПИТИ, ЗА КОИТО ДОРИ И МЕНГЕЛЕ И ИСПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЯ, МОЖЕ ДА ЗАВИДИ.

ЕТО И МОЕТО КРАТКО ИЗЛОЖЕНИЕ :

У ДОМА С ПСИХОТРОННИЯ ГЕНЕРАТОР НА ТАВАНА И ТАЙНИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ КОМШОЛУКА, ОПИТВАТ СЕ ДА МИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА, ДЕНЕМ И НОЩЕМ.
ИЗПОЛЗВАТ И КОМШИЙТЕ, ОТСРЕЩА ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ, ДА МИ ИЗПРАЩАТ СВЕТЛИННА РАДИАЦИЯ.

НА КОЙ МУ СТИСКА, ДА ДОЙДЕ ДА ПРОВЕРИ И ДА ВИДИ, ЧЕ МАНИПУЛАТОРИТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ НИКОЙ И СЕ РАЗПОЛАГАТ КАТО АБСОЛЮТНИ ГОСПОДАРИ, НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И НЕ САМО ЗА МЕН, НО И ЗА ВСИЧКИ ХОРА.

ВРЕМЕ Е, ДА СЕ ОГЛЕДАТЕ И ГИ ВИДИТЕ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИМ БЪДЕТЕ ПРОВОДНИЦИ И БЕЗВОЛЕВИ ЖЕРТВИ.

ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ И ПЪПЛЯТ БАВНО КАТО ЧЕРВЕИ, НО НИ ОБГРЪЩАТ КАТО ПИПАЛАТА НА ОКТОПОДА И СТАВАТ ГОСПОДАРИ НА СЪДБИТЕ НИ.

НЕ ИСКАМ ДА ИЗГЛЕЖДАМ КАТО ЖЕРТВА, СТИГА МИ, ЧЕ СЪМ ЖЕРТВА НА СЛУГИТЕ НА САТАНАТА.
ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАМ ДОБРЕ, НЕ САМО ДУХОМ, НО И ФИЗИЧЕСКИ.

ВЛИЗАТ НЕЗАКОННО В АПАРТАМЕНТЪТ МИ И СЛАГАТ СИЛНО ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА В КОЗМЕТИКАТА МИ И ХРАНАТА МИ.
В КОЗОМЕТИКАТА ОТРОВИТЕ СА ЗА БАВНО ОТРАВЯНЕ ПРЕЗ КОЖАТА И СЪСИПВАНЕ НА КОЖАТА, КОЕТО Е СВОЕГО РОДА, СЪЩО ПСИХО-ТЕРОР - ЕДИН ОТ МНОГОТО.

А ДРОГИТЕ В ХРАНАТА СА, ЗА ДА НАПРАВЯТ ЖЕРТВАТА ПОДАТЛИВА И ПСИХИЧЕСКИ НЕУСТОЙЧИВА И КОНФЮЗНА, ПОДАТАЛИВА НА ДРУГИТЕ ПСИХОТОРОННИ МЕТОДИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ВЪРХУ НЕЯ. ЗА СВЕТЛИННИТЕ ОБЛЪЧВАНИЯ ОТ ХЪЛМОВЕ И ПРОЗОРЦИ, КАКТО И НИСКОЧЕСТОТНИ ЕЛЕКТРО-МАГНИТНИ ЧЕСТОТИ И ПСИХОТРОННИЯ ГЕНЕРАТОР, ДА НЕ ГОВОРИМ.
РАЗБИРА СЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ЗДРАВЕТО, В ПО ДЪЛЪГ ПЛАН, ЩЕ БЪДАТ КАТАСТРОФАЛНИ.

ЗА ПОСЕЩЕНИЯ В КОЗМЕТИЧЕН САЛОН, ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИСЛИ, ТАМ ТЕХНИТЕ СЛУГИ НАПРАВО ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ДА ОБЕЗОБРАЗЯТ. ПОСЛЕДНОТО МИ ПОСЕЩЕНИЕ В МОНТРЬО В ЕДИН КОЗМЕТИЧЕН САЛОН, ЕДНА ЕВРЕЙКА МИ НАПРАВО СКАПА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МИ ВЗЕ ДВОЙНА ЦЕНА.
АЗ И КАЗАХ, ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАВА.
МОЙТА ДУМА НА КАМЪК НЕ ХОДИ. ДА Й СЕ ВРЪЩА.

ЗА ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ДОКТОР СЪВСЕМ РАБОТАТА ЗАГРУБЯВА, ЗАЩОТО ДОКТОРИТЕ СА НАЙ-ПРОДАЖНОТО ПЛЕМЕ И НАЙ-ГАДНИТЕ СЛУГИ НА САТАНАТА.

ВЯРВАЙТЕ МИ !!!

НА ВСЯКА КРАЧКА СЪМ СЛЕДВАНА И НАЙ-МАЛКИЯТ МИ КОНТАКТ С ХОРАТА, Е МАНИПУЛИРАН И ВСИЧКИ БИВАТ ТЛАСКАНИ ДА МЕ ЛЪЖАТ, МАМЯТ, УНИЖАВАТ И ОСЪКРБЯВАТ.
И ВИДИТЕ ЛИ, НИКОЙ ДОСЕГА НЕ ИМ СЕ Е ПРОТИВОПОСТАВИЛ.

КАКВА ПАПЛАЧ, КАКВИ НИЩОЖЕСТВА !!!
КАКЪВ СРАМ, КАКЪВ ПОЗОР !!!
НООО, ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА НА ТОЗИ СВЯТ И ЕТО НАЛИ ВСИЧКИ ПОНЕ ВИЖДАТЕ НАКЪДЕ ВЪРВИ СВЕТЪТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

САМО ЧЕ, САТАНИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ КОГАТО ЕДИН ЧОВЕК Е ИСТИНСКИ ЧОВЕК, А НЕ КАТО ТЯХ - НИЩОЖЕСТВА, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ВЗЕМЕ НИ ДУШАТА, НИ ЦЕННОСТТНАТА СИСТЕМА, НИ МОРАЛА, НИ СЪВЕСТТА, НИ ВЕЛИЧИЕТО И СВОБОДАТА НА ДУХА, НИ ЧОВЕЩИНАТА.

С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ САМО ПОКАЗВАТ, ЧЕ ТЕ САМИТЕ ГИ НЯМАТ И ОТДАВНА СА МОДИФИЦИРАНИ И ПРЕМИНАЛИ ОТВЪД ИСТИНСКАТА ЧОВЕШКА ПРИРОДА В НИЗСШИТЕ СФЕРИ, МЕЖДУ ЧОВЕКА И ЖГИВОТНИТЕ.

НЕЩАСТНИТЕ МУ ХИБРИДИ, НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЧЕ НЕ СЪМ КАТО ТЯХ И, ЧЕ УПОРСТВУВАМ, И ИМАМ НАХАЛСТВОТО ДА НЕ ИМ СЕ ДАВАМ, И ДА НЕ ИМ ЛАЗЯ В КРАКАТА, СЪСИПАНА И МОЛЕЩА.

ДА, АМА, НЕ !!!

ПРОКОЛЕТИ ДА СА ВО ВЕКИ ВЕКОВ И ТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ И ПРОВОДНИЦИ, ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ !!!

ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ, ЧЕ НЕ ВЯРВАТ, ЧЕ НЕ ЧУВАТ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ, НО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ КАЗВАМ ИСТИНАТА. ТОЧНО КАТО В КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ, ВСИЧКИ СЕ ПРАВЕХА НА ПАДНАЛИ ОТ МАРС, САМО И САМО ДА ОСЪЩЕСТВЯТ НИЗКИТЕ СИ КАРИЕРИСТИЧНИ НАПЪНИ И СТРЕМЕЖИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ ВЪРХУ НЕЩАСТИЯТА НАБЛИЖНИЯГ СИ.

САМО НЕ Е ЯСНО, ЗАЩО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА НЕ ГИ ЗАСЯГА И, ЧЕ ЩЕ ГИ ОТМИНЕ ПРЪСТЪТ НА САТАНАТА.

ДА, АМА, НЕ !!!

ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКВО ПРИЛИЧА ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ХИЛЯДИ ПОДАННИЦИ, КОИТО СЕ ДЪРЖАХА КАТО ВЕРНИ СЛУГИ И ПИОНКИ И МАРИОНЕТКИ НА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИЯ ГОСПОДАР - САТАНАТА.

ОТ МЕН ЗАПОМОНЕТЕ - ЛЪЖЕТЕ СЕ ЖЕСТОКО, ТОЙ И ВАШИТЕ СЪДБИ ДИРИЖИРА И ВИ ВСЕКИ ДЕН ТЕРОРИЗИРА, НИЩО ЧЕ МУ ПОМАГАТЕ, НИЩО ЧЕ СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ НЕ ГО ВИЖДАТЕ.

ЖИВОТЪТ, ПРИРОДАТА И ГОСПОДЪТ, КОЙТО ВСИЧКО ВИЖДА, СКОРО ЩЕ ВИ ЗАСТАВИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ, НА КОЯ СТРАНА СТЕ.

НАПРАВЕТЕ ИЗБОРЪТ СИ, ДОКАТО Е ОЩЕ ВРЕМЕ, ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО И ЗАВИНАГИ.

ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПАСЕНО ОТ САТАНАТА.

ЗАБЕЛЕЖКА: Надявам се, че знаете кого имам предвид под алегоричното име на Сатаната. Който не разбира да се обади.

НАДЕЖДА КИРИЛОВА ДЖАМБАЗОВА
ШВЕЙЦАРИЯ

smil4334af067a7a3.gif

--------------------
?????
PMUsers Website
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (Nadejda @ Jan 5 2006, 01:04 AM)

ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАМ ДОБРЕ, НЕ САМО ДУХОМ, НО И ФИЗИЧЕСКИ.

ВЛИЗАТ НЕЗАКОННО В АПАРТАМЕНТЪТ МИ И СЛАГАТ СИЛНО ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА В КОЗМЕТИКАТА МИ И ХРАНАТА МИ.

ЕДНА ЕВРЕЙКА МИ НАПРАВО СКАПА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МИ ВЗЕ ДВОЙНА ЦЕНА.

НА ВСЯКА КРАЧКА СЪМ СЛЕДВАНА И НАЙ-МАЛКИЯТ МИ КОНТАКТ С ХОРАТА, Е МАНИПУЛИРАН И ВСИЧКИ БИВАТ ТЛАСКАНИ ДА МЕ ЛЪЖАТ, МАМЯТ, УНИЖАВАТ И ОСЪКРБЯВАТ.

Кажи защо не се върнеш в България щом живота ти в Швейцария е толкова ПОТРЕСАВАЩО отвратителен и непоносим?

На мен ми изглеждаш повече от перфектно за 58-годишна възраст.
Защо си плащаш на еврейка да ти прави процедури?

Защо не махнеш психогенератора на тавана ти или поне не му направиш една снимка да го скиваме?

Говориш за борба и тн ама сама казваш, че нищо не правиш уж заради натиска върху себе си...

Според мен преувеличаваш с параноята и не само, сееш я! От твойте думи излиза, че Елтимир трябва съвсем да се побърка и той като теб да се затвори у тях и нищо да не прави и да не говори дори с жена си и детето си....

"Пророците" като теб са толкова стари колкото другите две най-стари професии в света.....

Прочетох почти всичко което си писала и не мисля че от теб може да се научи повече отколкото от Елтимир та чак и съвети му даваш!

Не искам да те обиждам или нападам, просто ти казвам кво мисля. Супер е че си осъзнала нещата и тн но като чета за начина ти на живот мога само да кажа че мязаш на зомби-развален грамофон който повтаря едно и също....но никога не сменя плочата, и ти не сменяш обстановка, начина на живот....съжалявам ако бъркам, съдя само по това което ти си казала и снимките ти!

Ако приемем че е вярно че ти влизат в къщата и съседите ти са поставени лица та дори семейството ти и на тавана ти има генератори и храната ти е отровена и само те манипулират и не правиш нищо-тогава защо не си плюеш на петите и не смениш мястото, навиците, яж кадето ти попадне, не се мажи с кремове, по дяволите ела в някое българско село да видим дали ша има козметички еврейки и отровена храна....но ти не би го направила, мога само да гадая защо. Все пак да живееш в матрицата е по удобно, кел файда че си разбрал че си в нея. Както във филма Матрицата ония дето беше извън нея се върна вътре че му били сладки паржолите. Като гледам луксозно живееш-но не те опреквам за това разбира се! Пак казвам-ако ти самата толкова страдаш от сегашното ти положение ако не си зомби следва да реагираш а не да си седиш.

Повтарям-нямам право да говоря за живота ти и може да бъркам, но коментирам само това което си писала!

smil4334abded4493.gif
PM
Nadejda
Quote Post

Участник

Участник # 204

БЪРКАШ И МИСЛЯ, ЧЕ ТИ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ.

ОСВЕН ТОВА, ВСЕКИ КОЙТО Е ЗАПОЗНАТ С ПРОБЛЕМА ЗНАЕ, ЧЕ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ ПО СВЕТА, ВКЛЮЧАЯ И БЪЛГАРИЯ ТЕ ВЪРВЯТ С ТЕБ, КАТО САМО СМЕНЯТ СЛУГИТЕ СИ, СПОРЕД МЯСТОТО.

ОСВЕН ТОВА АЗ БЯГАХ НЕ ВЕДНЪЖ, НО ВИНАГИ СА СЛЕД МЕН, ПРИ ТОВА ПЛЪТНО, ТА ЧАК ДО НОВА ЗЕЛАНДИЯ СИГНАХ.

А ТОВА, ЧЕ НЕ ПРАВЯ АНИЩО Е, ЗАЩОТО ПРОСТО НЯМА НАЧИН ДА СЕ ПРАВИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО. БЛОКАЖ ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ.

ВСИЧКИТЕ МИ МОЛБИ ДО ЕВРОПЕЙСКИЯТ ТРИБУНАЛ И ДО ВСИЧКИ СЪДЕБНИ ИНСТИТУЦИИ И ДОРИ ДО ПРЕЗИДЕНТА НЕ ДОВЕДОХА ДО АБСОЛЮЮТНО НИЩО.
ДОРИ ЕДИН ЧОВЕК НЕ ДОЙДЕ, Е ТАКА ЗА ОЧИ ДА ДОЙДЕ ДА МЕ ПОПИТА ЛИЧНО, КАКВО СТАВА, ПА МАКАР И ОТ ЛЮБОПИТСТВО.
НЕМА ТАКИВА РАБОТИ, НЕ ДАВАТ ОТ ВИСОКОТО МЯСТО.

ОСВЕНА ТОВА, АЗ НЕ СЪМ САМА.

ХОРАТА НАД ЗАКОНА, ТЕ СЛАГАТ ИЗВЪН ЗАКОНА И ИЗВЪН ЖИВОТА.

ТОВА Е. ПЛЮЙ СИ САМО В ПАЗВАТА И НЕ СИ СЛАГАЙ ПОВЕЧЕ ГРЯХ НА ДУШАТА, ЧЕ ЩЕ ТЕ СТИГНЕ И ТОГАВА ЩЕ РАЗАБЕРЕШ, НО ЩЕ ТИ Е КЪСНИЧКО ТОГАВА ЗА ИЗВИНЕНИЕ.

ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ ВЪРВИ САМО ЗА ПРЕД ХОРА, КОИТО НЕ СА ЗАПОЗНАТИ С ПРОБЛЕМА, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ПОСТАВЯ ВЪПРОСА ЗАЩО ГО ПИШЕШ.

ЧЕТЕЙКИ ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ И КАК ГО ПИШЕШ И АЗ МОГА ДА ТИ КАЖА МНОГО НЕЩА, БЕЗ ДА ТЕ ПОЗНАВАМ, НО МИСЛЯ ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА УСИЛИЕТО.

И ВСЕ ПАК МИСЛЯ, ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ РАЗБЕРЕШ, КОЛКО Е ЛЕСНО ДА СЕ БЯГА ОТ ХОРАТА НА МАТРИЦАТА, НЕМА НАЧИН ЩОМ ИМ СЛУЖИШ.

ДА МУ МИСЛИ ЕЛТИМИР С МАНИПУЛАТОРИТЕ ОКОЛО НЕГО И ВЪВ ФОРУМЪТ МУ.

smil4334af067a7a3.gif

--------------------
?????
PMUsers Website
Nadejda
Quote Post

Участник

Участник # 204

ГОРКО И ТЕЖКО НА ЕЛТИМИР, ЩОМ ТИ МУ СЕ ЦАНИШ ЗА АДВОКАТКА ПО ТАКЪВ МАНИПУЛАТИВЕН НАЧИН.

НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ТОЙ ЩЕ СХВАНЕ, ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И СЕ Е НАУЧИЛ ДА СЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ТАКИВА "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ" КАТО ТЕБЕ.

МНОГО СЕ НАВЪДИХТЕ, МАКАР И ДА ВИЖДАТЕ, ЧЕ ДАЛЕЧЕ НЕМА ДА СЕ ОТИДЕ.
НО КАК ЛИ ЕДНО ЗОМБИ МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ, ПРОСТО НЕМА НАЧИН, НАЛИ ЗА ТОВА Е СЪЗДАДЕНО. smil4334af067a7a3.gif

--------------------
?????
PMUsers Website
Nadejda
Quote Post

Участник

Участник # 204

Макар че, е много късно, бих искала да си довърша мислите по повод твоя манипулативен месаж.

Ти самата си едно доказателстгво, че слугите на Матрицата работят без отдих по всички точки на планетата и нема отърваване от тях, да не говорим, че всички са изключително много изпълноителни, което си е типично за всички насъскани зомбирани пионки. По това и се познават, като първи признак.
Справки:/ има много научноа литература по въпроса.

Продължавай да си съскаш колкото си искаш, аз съм свикнала, цял живот, да му мислят тепърва другите.

Та и ти спретна веднага това дълго отговорче много бързо и старателно, по заръката на господаря, в което не пропускаш много финно и манипулативно да ме изкараш параноячка, но в същото време се изкарваш много загрижена и ме съветваш да се махна и отида в България, вярвайки всъщност, че съм жертва. При това жертва, която изглежда добре, не може да бъде.
Сякаш има някакво значение, как изглежда една жертва, а не факатът, че е такава.
Да, ама нашата другарка се оптива да манипулира, ма много станахте бе и вижте какво става.

Тъпата ти празна главица на зомби, може ли въобще да си представи, че аз като жертва, непрекъснато се сблъсквам с такива като тебе, които са курдисани на една и съща вълна и една матрица ги е щракнала и захапала и се държат абсоалютно по един и същ начин, и че аз ги разпознавам още с първата дума.

Вие сте много и не го знаете това, но аз съм една и ви виждам много добре как са ви секли с една матрица по едно и също подобие.
Нямате никава разлика по начина на държане и говорене и ако, човек, дори и да ви вижда, си затвори очите, ще мисли, че е един и същи човек.
И изразът на алицата ви е еднакъв даже.

Освен това трябва да бъде ясно, че си правя труда да отгоаварям на подобна манипулация, както към мен, така и към Елтиомир, е само заради другите, които ще четат.

За теб е ясно, че нема нито да може да включиш, нито да изключиш, командите ти са в други ръце.
Нема никакъв смисъл, наистина.

Надявам се поне да запомниш, всички слуги и пионки сте ужасяващо еднакви и още по-ужасяващото е, че не го знаете вие самите и дори се смятате за много хитри и даже оригинални.

И ВСЕ ПАК ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ СИ СМЕНИЛА МЯСТОТО НА ЖЕРТВА С ТВОЕТО, НА КУХА-КУКА ПИОНКА.
ДОРИ САМО МИСДЪЛТА МЕ УЖАСЯВА.

smil4334af067a7a3.gif

--------------------
?????
PMUsers Website
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Определено "знаеш" за какво говориш! smil4334aa44c7e89.gif

Може да ти се вярва със затворени очи по пътя към "истината"!! smil4334a6f863501.gif

Ей направо се плаша!!!

П.П. Не смятам да ти отговарям на всяко обвинение-както казваш няма смисъл с теб сме на различни "честоти"!!!
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Забравих да добавя, че според мен такива лунатици като теб вместо да просветляват по-скоро отказват хората от пътя към истината...
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Интересно ми е кои точно се явяват тези тайни служби на физическо ниво в България - НСБОП, Военно контраразузнаване(ВКР) или някакви други ченгели?

Искам да споделя с вас, че имам познати които работят във секретно военно поделение .
Пази се от кадрови военни, вътре работят цивилни.Външно се вижда огромно антенно поле, като знам че апаратурата е под земята. Построено е през 70-те години.
Та от работещите имам добър приятел. Как ли не сме го питали и разпитвали - и трезвен и много пиян - не казва какво има вътре и това е.
И с работещи в други сектетни поделения съм разговарял и казват с какво се занимават - я ПВО , я радарни станции ама тези нищо не споменават или намекват.
Излъчва се от там нещо явно, ама дали са комуникации или друго не е ясно. Имало няколко такива в страната. Студената война свърщи, а тези още си работят като едно време.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

За НСС знам, че на нисше ниво не различават психотроника от психотропни средства. По-нагоре знаят, но са предупредени да не говорят и ДА НЕ РОВЯТ по въпроса. Което означава, че конците се дърпат от друго място. И това място едва ли се намира на българска територия. Все пак човекът притежава потенциалната възможност да излезе извън влиянието на машините. Първото задължително условие, е да не вярва в тяхното всемогъщество. А да вярва в себе си и в своя Небесен Закрилник.
Второто условие, е да не вярва на враговете. каквото и да кажат, те или лъжат, или се стремят да ви подтикнат към изгодни за тях и вредни за вас действия.
И не на последно място е да прогоните от себе си чувството на страх. Щом още сме живи, значи надежда има! битката продължава и от нас зависи дали ще я спечелим или ще я изгубим.
В новия брой на вестника възнамерявам да отделя страница, посветена на психотрониката. Дано успея.

--------------------
PM
Nadejda
Quote Post

Участник

Участник # 204

БАБА ЯГА ЯХНА ЯДНО МЕТЛАТА
ЗАФЪРКА В НЕБЕСАТА,
ОТИДЕ ПРАВО ПРИ МАТРИЧАРЯ
ДА МУ СЕ ОПЛАКВА

- ЗАЩО СИ МЕ С НАЙ-ЛОШАТА МАТРИЦА НАПРАВИЛ ?
- ПОПИТАЛА МАТРИЧАРЯ

- МИ КАК ЗАЩО ?
- ОТГОВОРИЛ ТОЙ
- Я СЕ ВИЖ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ ВЕЩИЦЕ, НЯМА ДА СИ ХАБЯ ХУБАВАТА МАТРИЦА, Я !

ХАЙДЕ СЕГА, ТРЪГВАЙ ДА ТРОВИШ ЖИВОТА НА ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА, КАКТО СЪМ ТИ НАРЕДИЛ И ДА НЕМА МНОГО АЛА,БАЛА, ЧЕ ЩЕ ТИ ОТНЕМА МЕТЛАТА
И ЩЕ СПРЕШ ДА ФЪРКАШ В НЕБЕСАТА.
МНОГО ИМАМ КАТО ТЕБЕ В РЕЗЕРВА, МНОГО СА И ЖЕРТВИТЕ НА МАТРИЦАТА.

БАБА ЯГА ЯХНА ЯДНО МТЕЛАТА
ЗАФЪРКА В НЕБЕСАТА,
ОТИДЕ ПОСЛУШНИЧКО ПРИ ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА,
ДА Й ТРОВИ ЖИВОТА И МАНИПУЛИРА

ТАКЪВ Е ЖИВОТА НА БАБА ЯГА,
ЖИВОТ НА ВЕЩИЦА ЗЛА И ЯДНА,
ДОКАТО СЕ СРУТИ ОТ НЕБЕСАТА

--------------------
?????
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Nadejda, вместо да иронизираш хората, кажи ще помогнеш ли за вестника. Там ще има страница, посветена на психотрониката. Със снимки и цитиране на факти. Да не забравяме, че далеч не всички българи влизат в интернет и четат какво се пише по форумите. Бел е направила много за нашия вестник и за просветата на българите. Сега ми се иска да видя ти какво ще направиш. Хайде нещо конкретно, нещо реално. Всички ние даваме от себе си и смятаме това за редно. Обаче понякога силите ни не достигат, когато останем 3-4 души да вършим абсолютно всичко, а останалите да стоят отстрани и да изчакват.

--------------------
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Виж кво, лелче, незнам ква жертва си и кви са тия радияции дето съседите те облъчват и кви са тея твойте филми, но само ще ти кажа че моя дядо е бил изтезаван 14 години по концлагери докато ти си правиш козметични процедурки при разни еврейки и никога не съм го чувала да говори такива простотии и небивалици като тебе.

На него до скоро го тровеха до кома по болници и го причакваха по ъглите и се спасява от смъртта по чудо пък незнам кви са тия психотроники дето на тебе чак по тавана ти ги слагат!
Ти явно си ВИП и се ползваш с привилегии!

Голям смях! Бива си те в иронизирането най-вече на теб самата!
PM
Nadejda
Quote Post

Участник

Участник # 204

ПСИХОТРОНИКАТА И НЕЙНИТЕ СЛУГИ ПОПАДАТ В ТОП СЕКАРЕТА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА, КАТО ФАКТИЧЕСКИ СЕ ЯВЯВАТ ДОРИ НАД ДЪРЖАВАТА И НАЙ-ВЕЧЕ НАД ЗАКОНА. ИМАТ ВСИЧКИ ПРАВА И СА НАД ВСИЧКИ.
НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ, ОТ НАЙ-ГОРЕ, ДО НАЙ-ДОЛУ.

Например: Аз изпратих до всички официални инстанции, включая до президента и трибунала на Швейцария за отваряне на анкета, никой не отговаря, оставят те в пълен вакуум, все едно не съществуваш.
Никакви срещи, никакви въпроси. Нищо, абсолютно нищо. Никакъв отовед, нито положителен, нито отрицателен. Не съществуваш за другите и си извън закона.Само психотронните господари имат власт над теб, другите са винаги изолирани от теб и ти от тях.
Това е и причината, да няма почти информация за и от преките жертви.
Казвам преките жертви, защото в последна сметка, всички са жертви, но в по-общ план.
И точно това трябва ясно да се разбере от всички, ако човечеството иска веднъж завинаги да се отърве от тези сатани.

Да не говорим, че за всеки случай ти създават абсолютно фалшиво досие, което за тях не е никакъв проблем и им служи двуяко, най-малкото.
От една страна създават около теб фалшив климат и фалшиви клюки, за да те държат в изолация, с изключение на техните хора. От друга страна, в случай, че стане все пак некаква издънка и жертвата успее да предизвика някаква анкета, което е апочти невъзможно, но се случва, негативното досие им идва на помощ.
И тогава, ходи докажи, че не си камила, като знаеш че всички са в кюпа на всичкото отгоре.

Та това е положението.
Ще ви оставя сами да си вадите изводите.

ВСИЧКИ, КОИТО СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДА РАБОАТЯТ В ТАЗИ ОБЛАСТ, НЕЗАВИСИМО КАТО КАКВИ, ПОДПИСВАТ СПЕЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ, КАТО ИМ СЕ ДАВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ СМЪРТ ГИ ЧАКА, АКО СИ ОТВОРЯТ УСТАТА И МНОГО НЕПРИЯТНОСТИ, МЕКО КАЗАНО ЗА ЦЕЛАТА ФАМИЛИЯ.

СКОРО ПРОЧЕТОХ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ФРАНЦУЗИН ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

КОЛКОТО ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ НАЕМНИ ПИОНКИ, КОИТО ДОРИ НЕ СА МНОГО НАЯСНО НА КОГО И ЗА КАКВО СЛУЖАТ, НА ТЯХ ИМ ПРАВЯТ ЖИВОТА АД И ТЕ СЪЩО ПОПАДАТ ПОД СТРОГ КОНТРОЛ НА ЖИВОТА СИ.
ИМАШЕ ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДНО МОМИЧЕ, КОЕТО СЕ СЪГЛАСЯВА ДА ПРАВИ РАЗНИ МНОГО ДОЛНИ НОМЕРА НА ЕДНА ЖЕРТВА, ПРОСТО ЗАЩОТО ИМАЛА НУЖДА ОТ ПАРИ.
ТЕ ДОБРЕ ПЛАЩАТ И МНОГО МЛАДИ ХОРА И СТУДЕНТИ СА ГОТОВИ ДА ГО ПРАВЯТ, ДАЖЕ С УДОВОЛСТВИЕ.
ТЯ ПОНЕ РАЗКАЗВАШЕ, ЧЕ И БИЛО ИНТЕРЕСНО В НАЧАЛОТО КАТО НОВ ЕКСПЕРИАНС И ИЗДВЕСТНОТО ЧУВСТВО НА НАДМОЩИЕ И ВЛАСТ НАД ЖЕРТВАТА СИ.
НО ПО-КЪСНО, РАЗБИРА, ЧЕ И ТЯ САМАТА ПОПАДА ПОД СЪЩИТЕ УДАРИ, ОТ ДРУГИ ТАКИВА КАТО НЕЯ.

ПОЛУЧАВА СЕ ЕДИН ОМАГЬОСАН КРЪГ ФАКТИЧЕСКИ, В КОЙТО СИ ПРАВЯТ ЕДИН ДРУГ ЖИВОТА НЕВЪЗМОЖЕН.
МНОГО БЪРЗО ИМ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ОТ НЕГО НЯМА ИЗЛИЗАНЕ, БЕЗ ДА СИ НАЙ-МАЛКОТО ЯКО ОПЪРЛАТ ПЕРУШИНАТА.
НО ВСИЧКИ РАЗБИРАТ, ЧЕ СА НАВЛЕЗЛИ В СТРАХОВИТ КРЪГ И НАИСТИНА СЕ СТРАХУВАТ И НЕ СМЕЯТ МНОГО ДА МЪРДАТ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ИМ СЕ ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ПСИХИКАТА И ВОЛЯТА СЪЩО.

В БЪЛГАРИЯ ДАЖЕ ОЩЕ ОТ 60 ГОДИНИ РАБОТЯТ АНТЕНИТЕ, НО ПСИХОКОНТРОЛА И ВЪЗДЕЙСТВИЯ Е ОЩЕ ОТ 50-ТЕ ГОДИНИ.
ОТ ТОГАВА СА ПОЧНАЛИ ДА ФРАГМЕНТИРАТ МОЗЪЦИТЕ НА ХИЛЯДИ ДЕЦА ЧРЕЗ СИЛНА БОЛКА. НАЧИНИТЕ СА ХИЛЯДИ, НО ПОСЛЕДСТВИЯТА СТРАШНИ ЗА ЦЯЛОСТТА НА ЛИЧНОСТТА, КОЯТО СТАВА СТРАИШНО ПОДАТЛИВА НА ВЪЗДЕЙСТВИЯ ОТВЪН, КОЕТО Е И ЦЕЛТА.

ДОКТОРИТЕ ИМАТ МНОГО ГОЛЯМ ПРИНОС В ТАЗИ ОБЛАСТ. РАЗБИРА СЕ, СИ ТРАЯТ ПО ВЪПРОСА КАТО ПУКЕЛИ. ТЕ НЕ УБИВАТ НИКОГО, ГОРКИТЕ, САМО РАЗБИВАТ ПСИХИКАТА НА ХИЛЯДИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАРАЗЯВАНИЯТА, КОИТО ПРАКТИКУВАТ ОЩЕ ОТПРЕДИ СПИНА, КОЙТО НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА АБОЛЕСТ ЗАРАЗИТЕЛНА И ЛОША.

ТОВА Е МНОГО ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ТЯХНАТА РАБОТА ЗА МАСОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, СЪЩО.

ЗАСЛУЖАВА ДА СИ НАМЕРИТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ, КАК ФРАГОМЕНТИРАТ МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ, БЕЗ НЯКОЙ ДА ПОДОЗИРА ТОЧНО КАКВО СТАВА И КОЛКО СА СТРАШНИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ДЕЦАТА ПО-КЪСНО.
РАЗАБИРА СЕ, ВСИЧКО ПРАВЯТ ПОД БЛАГОВИДНА МАСКИРОВКА, КОЕТО НИКАК НЕ Е ТРУДНО, ДОКАТО ДЕЦАТА СА МНОГО МАЛКИ И НЕ МОГАТ ДОРИ ДА КАЖАТ КАКВО ИМ Е.

РАБОТАТА Е МНОГО ДЕБЕЛА В ТАЗИ ОБЛАСТ И МНОГО ХОРА СА ЗАМЕСЕНИ.

И ЕСТЕСТВЕНО, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СА ЗАМЕСЕНИ И ВИНОВНИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО НЯКОЙ БИ ЗАГОВОРИЛ, В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ БЪРЗО СЕ ПОТУШАВА СКАНДАЛА, БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ТОТАЛНОСТТА НА ПРОБЛЕМА, А САМО ЛОКАЛНО.

БЕ ВСИЧКО СИ Е ПЕРФЕКТНО ОРГАНИЗИРАНО И СИ ВЪРВИ САМО ПО ТЕХНАТА ПРОГРАМА. ЗАМЕСЕНИТЕ ОТ НАЙ-НИЗСШИТЕ ДО НАЙ-ВИСШИТЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ, КОИТО БИХА ПРОГОВОРИЛИ ИЛИ СЕ БОРИЛИ.

smil4334af067a7a3.gif

--------------------
?????
PMUsers Website
Nadejda
Quote Post

Участник

Участник # 204

С БАБИ ЯГИ НЕ РАБОТЯ, А ТИ ЩОМ РАБОТИШ С ТАКИВА, ДОНИКЪДЕ НЕМА ДА СТИГНЕШ И САМО ВОДА ЩЕ НАЛИВАШ В МЕЛНИЦАТА НА ВРАГОВЕТЕ.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ВСИЧКО Е ПОД КОНОТРОЛ И ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, НО ЩОМ НЕ ГО ВИЖДАШ, СИ Е В ТВОЙ МИНУС.

--------------------
?????
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Покойният вече Никола николов веднъж ми сподели, че причината, поради която ционистите позволяват отпечатването на антиционистка литература, е да внушат чувство на безнадеждност. И че самите ционисти понякога финансират издаването на такива книги.
- Ти как мислиш, безнадеждно ли е наистина? - попита Николов.
- Не е. Ако наистина беше безнадеждно, те нямаше да хвърлят пари, за да убеждават когото хи да било.
- Правилно, и аз мисля така.
Та Николов поиска да вдъхне надежда на хората и ционистите го убиха. Отровиха го с един буркан мед, който му занесла негова "почитателка". А ти, Надежда защо искаш да ни убедиш, че няма надежда? Ако можеш - помогни в нашата борба. Ако не можеш, поне се обезсърчавай хората. Бездруго ни е достатъчно трудно. Също и обидите са неуместни. бел е с нас още от предишния сайт, който го скапа бившия ни админ Цветомир Йолов по поръчение на НСС. И мога да те уверя, че не е никаква баба Яга, а красива млада дама. Не ти отива на годините да проявяваш подобно отношение към нашите хора, които са доказвали себе си и своята вярност към Делото в трудни моменти. Впрочем попитах те ще помогнеш ли с нещо за вестника, а ти не ми отговори. Мислех да ти дам един адрес в Цюрих, да се обадиш на едни хора. писах ти ЛС, също не ми отговори. Та наистина, трудно ми е да си съставя мнение за теб и за истинското ти отношение към всички нас.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020