Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Почина Цветомир Йолов
kalcho |
Публикувано на: 8.11.2008, 22:53
|
|
Почина нашият стар приятел Цъката,погребението ще се състои на 09.11.2008 г. от 13:00 часа във Враца.Поклон пред паметта му.
Човека, написал това съобщение е клиент на RIMEX-Интернет доставчик от Враца. |
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 8.11.2008, 23:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Кои сте вие, че този да ви е стар приятел?
И ако ще да е наистина умрял - що са го убили ченгетата? За Цъката -------------------- |
Публикувано на: 9.11.2008, 0:22
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Как точно се е споминал човека? Млад човек...
|
Einherjer |
Публикувано на: 9.11.2008, 3:26
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 50 Участник # 1 689 Дата на регистрация: 9-November 08 |
Ето кой е той според Елтимир: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...psed&sb=5&part= Мир на праха му, ако е истина че не е между нас. |
||
anti666 |
Публикувано на: 9.11.2008, 18:14
|
|
От какво е починал приятелят ти?
Тъй като става дума за един от основателите на този сайт и негов първи админ, би било редно да кажем нещо повече за това момче. За мъртвите или добро или нищо, но този случай е много поучителен за всеки, който след време се обръща срещу собствените си идеи. Било щото са го хванали дяволите или дансаджийте. Колко сме преходни ние, хората тук. Ето, човекът станал интернет доставчик, развивал успешен бизнес, имал си приятелка и в един момент пух - край!. Много стари участници тук имат лично отношение към него, присъствайки на съдебните дела, които той, бившия админ Цъката (Есхар) водеше срещу Елтимир. Колко пъти Елтимир трябваше да се разкарва от Ботевград до Варна, само за да бъде като обвиняем по едно измислено съдебно дело, което накрая беше прекратено от самия ищец. Да изтупва последните си стотинки под заплахата от Режима, че ще бъде изпратен там по канален ред (т.е. принудително). Колкото и да е чепат Елтимир, не беше редно срещу един беден и измъчен човек да се провежда този психотормоз и то от бивш негов съратник. Каквото и да са си казали, какъвто и натиск срещу Цъката да е оказан от Режима. Затова мир над душата му! Уверен съм, че за свършеното дело със създаването на този сайт Тангра ще му прости за останалото. И с пожелания при следващото си прераждане тук на средния свят, да избере малко по-друг път, когато отново бъде поставен пред такъв избор. |
|
Публикувано на: 9.11.2008, 22:51
|
|||
Че да питам и аз, Калчо-как е станала тази работа? Може да не е интересно за целия свят, но за ЦЕЛИЯТ САЙТ е интересно. Поемам предварително клетвите и пустосванията-не им импонирам. Конкретно по случая, не можеш да дойдеш тука след едно огромно отсъстване и да започнеш да участваш със СМЪРТ...на някого си. ДЕ МОРИУС АУТ БЕНЕ, АУТ НИХИЛ, АНти 666, и .............освен това, не изпадай в дилема, която сам си си поставил. --------------- Затова мир над душата му! Уверен съм, че за свършеното дело със създаването на този сайт Тангра ще му прости за останалото. И с пожелания при следващото си прераждане тук на средния свят, да избере малко по-друг път, когато отново бъде поставен пред такъв избор. --------------- Хем -ДА МУ БЕРЕМ ЛАЙКАТА, хем, А БЕ...ДОБРО БЕШЕ МОМЧЕТО... Не си ти, Виктор, който ще казва на Бог как да постъпи. Нали? ------------------------------------------------------------------------ В заключение това казвам аз: Всеки е заслужил това, което е предизвикал! Нали, Жоре? ....... ПП-Вчера беше Архангелов ден,Виктор.Днес вече не е.Идва Никулден... Виде ли що станА помежду двата дена?!Ако е верно,естествено. |
||
Публикувано на: 10.11.2008, 0:06
|
|
И,да попитам нещо,Викторе,при настоящата "смърт",на която аз не вярвам,докато не се потвърди от поне още едно место,но все пак,ако я има,ти отде си сигурен,че със самата смърт на този,това е достатъчен повод да му прощавам?Де го чете това?!
Недей раздава индулгенции и други съмнителни документи от името на нашият Бог,човече.Не бързай! |
Admin |
Публикувано на: 11.11.2008, 19:36
|
||
Участник Група: Админ Съобщения: 198 Участник # 1 Дата на регистрация: 30-June 05 |
Май ще се окаже вярна тази информация:
|
||
bgskin |
Публикувано на: 11.11.2008, 21:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Дали е май дали е Юни, Цъката е починал в автомобилна катастрофа. Ето ви още едно място от което се потвърждаева. Сега Мещера може да пиине една биричка за бог да прости или просто ей така. :)
No Offence! -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Публикувано на: 11.11.2008, 21:11
|
|
Нека да е...просто ей така. Без туй с общи усилия ме изкарахте пияница, та има ли значение...
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.11.2008, 23:59
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ти пък. Какво ти е направил този човек? Живял ли си с него? Имал ли си вземане-даване. Или просто щото Алти го е демонизирал и ти веднага повярва на Алти? Аз примерно не съм имал вземане-даване. И с Алти съм нямал вземане-даване. И сега си мисля - Слава на Бога! И с вас съм нямал вземане-даване. Затова пак казвам: Слава на Бога! А сега пък да ви кажа: ОТКАЖЕТЕ СЕ, ВАШАТА НЯМА ДА СТАНЕ! ПРИСЪДАТА ВИ Е ПРОЧЕТЕНА! И спри да се налюшкваш като казак и да пишеш едно и също. Много сте елементарни и същевременно - твърде прости. Най-доброто, което можеш да направиш е да напуснеш форума - доброволно. Просто си събери парцалите и си върви. Помолихме ви, да се самобанирате, да се оттеглите за известно време и да размислите върху действията си. Вие, не поискахте. Нещата са ясни. Не съм свикнал да се занимавам с идиоти. Няма да го правя и за в бъдеще. Довиждане. И не забравяй да си вземеш бирата. Не пия алкохол. ЗАТВАРЯМ ТЕМАТА. За Цветомир Йолов - мир на праха му. Не го познавах, лошо не ми е сторил. |
||