Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Моят призив към малцината
Богатир |
Публикувано на: 3.9.2008, 22:47
|
Участник Група: Участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 |
Това е само към хората запознати с идеята за визуализацията и теорията на привличането. Ще помоля хора, които не са запознати с темата да не задават въпроси в тази тема, какво представляват тези неща. Няма да им отговоря тук. Хората невярващи в това ще помоля просто да премълчат.
Визуализацията на едно съзнание е отчасти доказана, но все още е в сферата на езотериката. Обединената визуализация е отчетена дори и от статистиката, като действаща и има много по-голям обхват. Черни окултни кръгове всяват страх, терор и ужас по света именно благодарение на тази визуализация. Чрез програмирането на тези черни мисли в съзнанията на обикновенните хора по света те допълнително отежняват ситуацията с привличането на нови порции лоши събития и черни мисли и чувства. Приятели искам всеки, който реши да участва да влезе с мнение по кое време на денонощието би било най-правилно или практично да обединим визуализацията на умовете си. Според мен вечерта е най-подходящото време, тъй като тогава светът около нас е утихнал/заспал и мислите ни ще бъдат чути от Вселената/Абсолюта, а може би за да се вслушваме и концентрираме в мислите, които излъчваме по-добре. Затова предлагам в 22:30 часа всяка вечер, всеки от доброволците да изрича на глас или наум тези слова. Страхът е най-големият ми враг, но е по силите ми да се справя с него . (Визуализирайте себе си като Планина и Страха, като мишка която се опитва да прокопае тунел до сърцето й, но тунелите и постоянно биват заринати от Планината(Ти)) Обичам семейството и рода си. (Визулизирайте хората от семейството си с усмихнати/весели лица. Повторете това и с приятели и с хора, на които държите.) Мога да летя. (Визуализирайте себе си издигащ се над Земята) България ще пребъде! (Визулизирайте образи от страната ни и опитайте да сте искрени в това, което сте изрекли) Това е импровизирано, но съм се постарал да избегна негативни внушения, като например: Не се страхувам! - самото използване на Не се приема за негативна нагласа, дори да отричате нещо негативно. Щастливото семейство дава спокойствие и целеустременост на всеки човек. Използвам визуализацията на щастливото семейство, за да може всеки от участниците да достигне по-лесно вътрешното спокойствие и целеустременост, за постигане на възможно най-силна визуализация на финалната мисъл. Вярвам, че мога(нещо)... - Вярвайки, че нещо можеш или че нещо ще стане дава комфорт на съзнанието, че евентулно вярата му ще се осъществи. Това обаче са патерици на съзнанието, защото повечето хора вярват че Бог ще им помогне вместо да си помогнат сами; вярват че ще се появи месия, който да им даде отговорите, без те да са си задали въпросите и без да са потърсили сами отговорите на тези въпроси и т.н. Вярата ни трябва да се изразява не с вярвам, а с мога, знам, мисля, работя по въпроса... Не казвам: Варвам ще България ще пребъде! Просто изключвайки Вярвам, аз го Знам с това визуализиращата мисъл е по-отчетлива за Вселената и финалното послание трябва да й прозвучи, като вик. Предните три строфи подготвят съзнанието, за този мисловен вик. Обединявайки мисловните викове на повече хора в един и същ или близък интервал от време ще се приеме от Абсолюта по отчетливо и по закона на привличането ще получите по-голяма увереност в себе си, по-здраво семейство и най-вече ще създадете един невидим щит над Родината си. Очаквам и други предложения за "молитвени" строфи, но старайте се да е нещо наистина кратко и съдържателно. |
Публикувано на: 3.9.2008, 23:32
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Прав си,Богатир!
Нека това е по изгрев Слънце.Когато се покаже Райко и когато Тангра спуска своята бистра и прясна сила над всички нас.Аз съм се обръщал и към пълната Луна-дава ефект.Не е нужно да се моли човек-това принизява.Ние не сме амуджи да вирим задник към Небето.Ние,Българите,е достатъчно да кажем на нашият бог какво Искаме,за да го получим. Нека уточним часа.Приветствам темата ти! И като се съберем повечко хора в тази тема...ще дойде ред да си помислим за нещо лошо!За едно дьонме... |
buden |
Публикувано на: 4.9.2008, 4:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Много хубав призив. Надявам се да е към мнозина обаче.
Аз съм за. |
Delerium |
Публикувано на: 5.9.2008, 2:01
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 1 618 Дата на регистрация: 14-August 08 |
Идеята е супер, стига повече хора да повярват.
А това за страха, не може ли да бъде - Страхът е най-големият ми враг, но аз го побеждавам. Звучи ми някак по - силно и е по - кратко. Също така и Всеки ден, във всяко едно отношение, положението става все по-добро и по-добро![B] дългичко е, но може да се напише на листче и примерно да се залепи някъде, където всеки ден ще го виждаме (на монитора примерно) и е нужно само да си го прочитаме по няколко пъти на ден :) -------------------- ?????????, ?? ???? ?? ??????,
???? ?? ?? ???????? ????? ???,
? ?? ?? ??? ????????, ?????, ????.
? ?????? ??? ???? ??? ???????,
??????? ??? ?????!
|
Богатир |
Публикувано на: 5.9.2008, 7:16
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 |
Добро е като вариант, мисля че може да се замести. Нека всеки от желаещите да участват си избере един от двата варианта, който му допада повече.
Нека се придържаме към по-сбита форма. Целта е да да сме максимално кратки и ясни, за да може хората да отделят по-малко време, по-лесно да се запомни и да се получи по-добър синхрон на мислите. При по-дълги строфи, ще се получи по-голямо разминаване във времето на мислите ни, а целта е да отправим финалното послание в близък интервал от време.
Иначе нищо не пречи през останалата част от деня да си визуализирате разширено. По идеята на Мещера за сутрешна и вечерна визуализация, мисля че си заслужава. Препоръчвам да е в по-ранни утринни часове, примерно в 8 часа. Това да е за хората, които вечер не могат да участват. Целта е в тези часове 08:00 и 22:30 да има много мисли синхронизирани на една честота. |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 5.9.2008, 19:48
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Виж сега Bogatir...! От самото начало следя тази тема и реших да ти река една-две приказки пък ти, ако искаш ми се сърди... Това за което призоваваш малцината не е нищо друго освен автохипноза, която на всичкото отгоре е предварително пропукана...! Цитирам:
"Страхът е най-големият ми враг, но е по силите ми да се справя с него ." Истинския Тенгрианин не се страхува! Истинския Тенгрианин сутрин не чете листчета залепени на монитора на РС-то, а посреща изгрева и се моли на своя Бог - Тангра...! Вечер Тенгрианина спи, защото за това е отредена вечерта! Истинския Тенгрианин не проектира ментални огледала които да го предпазват от изкривената реалност на този свят....! Истинския Тенгрианин воюва с изкривената реалност и я променя със силата на вярата си и личния пример...!! Истинския Тенгрианин няма нужда от комфорт на съзнанието, защото комфорта води до ленност, а ленноста убива...! НЯМАМ НУЖДА ОТ ВИЗУАЛИЗАЦИИ...! АЗ СЪМ ПЛАНИНА ОГРЯНА ОТ УТРОТО, А ПЛАНИНАТА НЕХАЕ ЗА МИШКИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА МИЛИСЕКУНДИ ОТ БЕЗКРАЙНОТО И СЪЩЕСТВУВАНЕ...! ТЯ Е БИЛА ПРЕДИ ТЯХ И СЛЕД ТЯХ ЩЕ ОСТАНЕ....! Ако разни трансцедентални похвати те карат да се чустваш по-уверен, нямам нищо против, но не ги налагай на останалите, защото това не е пътя към Тангра...! Молитвените стофи, които искаш да ти предлагат не струват нищо без искрена вяра...! |
Eлтимир |
Публикувано на: 5.9.2008, 20:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Малка поправка, извинявай: "посреща изгрева и се моли на своя Бог - Тангра...!" Замени думата "моли" с "призовава". Нищо друго. Тенгрианинът не се моли, дори на Тангра. Тенгрианинът призовава своя Създател, своя Небесен Баща. И по това Тенгрианството се отличава от религиите. Християните се страхуват от своя Бог, страхуват се, защото Той е чужд за тях. Но за Тенгрианина Тангра е Небесен Баща. А кой син се страхува от баща си? Дядо Господ, чували сте тоя израз. Никой друг народ го няма, помислете.
-------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 5.9.2008, 20:08
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Благодаря! Приемам поправката, но няма да пипам поуста за да е коректно...! |
||
Богатир |
Публикувано на: 5.9.2008, 20:52
|
||
Честно казано, не вярвах някой да се съобрази с молбата ми. На въпроси и обвинения относно състоятелността на темата, няма да отговарям в тази тема. Ако искате дискусия отворете нова тема. Само да вметна нещо: никого не съм вързал насила да прави нещо против волята си PARADOX. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 5.9.2008, 21:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Bogatir, има един сборник от закони. Не парламентарни закони, а да ги наречем Закони на Магията. Там е описано. Как се нарушават причинно-следствените връзки и всичко останало. Как нереалното става реално. Как реалността става нереална. Но вече се уморих. Ако искаш отправна точка, задай си въпроса: какво е реалност. Само че те предупреждавам. Трябват сили, огромни сили. Трябва себеотдаване и себеотричане. Трябват още много качества на духа, не мускули. Трябват обединените сили на голям брой хора, за да променим онова, което днес наричат "реалност". Аз не успях да намеря тези хора или поне не успях да ги обединя. Аз се провалих. Вероятно вината е преди всичко в мен, не съм притежавал нужните качества. Затова моят упрек е отравен единствено и само към самия мен. Опитай ти, желая ти успех.
-------------------- |
ton |
Публикувано на: 5.9.2008, 23:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Българите ще спечелим настоящата война със злото!
|
PARADOX |
Публикувано на: 6.9.2008, 0:02
|
||||
Никой не те обвинява в нищо...! По скоро този никой казва, че не си наясно или все още не си готов, за това което предлагаш...! Всяко действие има противодействие вкл. и в астрала! Нито мрака, нито светлината могат да бъдат унищожени - те са двете половини на едно цяло... Единственото което можем, е да изберем дали и кого от тях захранваме! Вярно има и още една възможност... Да местим границите им... Затова и тези които знаят и могат казват, че прогонват или призовават, а не унищожават или създават...! Ти знаеш ли, дори и да успееш да прогониш, къде ще отиде...?! Когато някъде отнемаш - другаде добавяш... Такъв е закона... Преди да вдигнеш тежък товар, трябва да си сигурен, че няма да си секнеш кръста или да премажеш пръстите на някой друг... Ти сигурен ли си...?! И един приятелски съвет от мен! Когато в този форум засягаш теми, касаещи най-финната част на нещата, не използвай самонадеяни и високопарни изречения от рода на: - Ще помоля хора, които не са запознати с темата да не задават въпроси и т.н...... Едно е да си чел книжки, съвсем друго е да ти "свирят" зъбите седмици наред (някой хора знаят за какво иде реч)...! Приключвам участието си в тази тема и съжелявам, ако съм разбил илюзиите на някой..?! Просто форума не е място за кръжоци по елементарна (проста) магия... Ден-Грее |
||||
Богатир |
Публикувано на: 6.9.2008, 0:11
|
Вече наистина съжалявам, че се обадих. Занятията се закриват.
|
Публикувано на: 6.9.2008, 0:29
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Споко,Богатир.ТУК занятията са постоянни.Стига да са постоянни участниците. Темата има развитие и съм сигурен,че и Парадокс ще се съгласи с това.Аз съм го пробвал или чувал преди години-става въпрос за Мантрите. Твоята идея е свежа-аз исках това лято да се съберем и да предизвикаме с мисълта си Смъртта на едно дьонме...е,не се получи,но има още сезони. Ще стане! |
||
PARADOX |
Публикувано на: 6.9.2008, 0:49
|
||||
Нека да стане бе Мещер..!! Аз само ще се радвам...!! Само искам момчето да е наясно с какво се хваща, защото по-старите във форума помнят и други дето се хващаха и пострадаха...! Аз не искам това да се случва повече по никакъв повод, защото като "ударят гредата" после рядко се обаждат да търсят помощ и се стопяват...! Не съм злонамерен в никакъв случай! Не ме разбирайте погрешно.... |
||||
Страници: (2) [1] 2 |