Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Пренесена тема, Комунизъм
Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:17
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Расисти са тези, които поведоха война срещу българите на расова, и верска основа. Даже котката, притисната в ъгъла показва нокти, а ние все пак сме човеци. При това човеци, които живеят на своя земя, на земята, завещана от дедите ни. Ако в твоя дом влезе неканен гостенин и поиска да се разпорежда, нимо ти ще си доволен? Нима няма да му се противопоставиш? А за неправенето на разлика и за кашата се обърни към либералните демокрадци. Ние имаме своя идеология, само където ти не я познаваш. Прочети я и тогава ще си говорим за разликите. -------------------- |
||
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:39
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 1 546 Дата на регистрация: 16-June 08 |
Незнам защо веднага зае отбранителна позиция?
Просто коментирах че където и да ида винаги попадам на расизъм. Не мога да твърдя че съм дълбоко запознат с философията ви. Но имам бегла предства за"Вас" Лично на мен по ми допада философията на Толтеките или Учението на Дон Хуан както е по известно. ЗА расизма без значение от кой се изповядва води само до едно. Конфликт на расова основа(на верска също) Това е крайно опасно явление за България. И в разрез с нашите вековни традиции. Ние като представетели на источна култура винаги в своята история сме се отнасяли толерантно към всички раси и вероизповедания. А самите ние днес сме сбор от няколко основни раси. А колкото за объркавнето и демокрадците съм напълно съгласен. Но да не забравяме че всичко става под влиянието на този елемент $$ идващ от страната на "свободата"САЩ. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Много грешки в малко на брой думи. Не съм настроен нито за спор, нито за дискусия. Но малко отправни точки мога да дам. Толтеки, казваш? Виж това, ако не си го видял:
http://www.latinamericanstudies.org/ Водата от извора е по-чиста от водата, донесена в златен съд. Казваш, че си комунист. А дали наистина си такъв, какъвто мислиш, че си? -------------------- |
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:02
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 7 Участник # 1 546 Дата на регистрация: 16-June 08 |
ДА хубав сайт.
Но нали знаеш че има разлика между научното название"толтек"и "толтек" на Дон Хуан. Комунизма е обществена система за по справедлив и добър свят. Той засяга като наука Философията,социологията и икономиката. И не противоричи на духовните виждания и разбирания на човек. -------------------- |
antijew |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:10
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
По-голяма Простотия не бях чувал скоро! След тези твои думи/представяне, предлагам да получиш БАНанче за награда. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:38
|
||||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Оставете го момчето, недейте така веднага... Банана е прибързана работа и никога нищо не решава, освен принудително хигиенизиране от ...знаете от кои и какви, но не и от заблудени (според мен поне) момчета като този юнак. И аз съм я боледувал тази болест преди повече от 20 години - точно по формулата: "Който не е бил комунист до 20-25 години - няма сърце; Който е останал комунист и след 30-35 години, няма ум или съвест". Нека си каже приказката, и който може да му отговори, да му отгооври. Като за начало аз имам няколко въпроса към комунистчето: 1. От каква народност смятате, че са тия тримата синковци на автатара ви? 2. Къде в света досега комунизма е сработил и доказал морално, материално или технологично преимущество? 3. Къде и кога в света сет видяли покритие между думите и делата на комунистите? 4. На колко години сте? 5. Какви в момента според вас управляват България и са ядрото на политическата олигархия? 6. Кое точно поне в идеите и в постулатите на комунизма ви харесва? С какво смятате, че той е по-добър за вас, българите, България? Като за начало ще се радвам да видя обосновани отговори на тези въпроси. Предлагам ви една интелектуална игра: аз няма да ви убеждавам в нищо, няма да ви пропагандирам за никаква идея, няма да ви "пробутвам" и "предлагам" никакъв идеологически, политически или концептуален продукт. Аз само ще ви задавам въпроси, вие се потрудете да им намерите правилните отговори, и според мене ще си направите сам необходимите изводи. Става ли? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||||
antijew |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:51
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Аз мисля, че толеранс към потребители тук, възхваляващи режим избил стотици милиони не трябва да има. Както решите... Може за "обогатяване" даже да влезете в линка, който си е поставил за подпис. http://www.zazz.bg/user:vronfundel -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:21
|
||||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Заблудите според мен трябва да се разобличват и изправят, а не да се героизират излишно чрез насилно мъченическо изгонване, което моментално ще докара неправилни изводи у изгонения и ореол на страдалец сред другите читатели и свидетели. Мога и да греша, естественно. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||||
Vronfundel |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:26
|
Явно виждам че рипате срещу нещо което не разбирате.
Няма лошо всеки сам си избира. Но несъм тук за да пропагандирам идеология ако бяхте прочели първия ми коментар щяхте да знаете. Относно въпросите. Ето отговор. за да кажеш че не съм учтив. http://www.zazz.bg/play:7da72f94 гледай и пак може да коменитра ме но не тук. защото мисля че не е място за това ако не държите форума да се превърне в помйна яма. -------------------- |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:33
|
||
Ясно, седни си, двойка! Млади момко (щото става ясно, че имаме над 10 години разлика във възрастта, ако не и повече), аз съм държал толкова изпити по комунизъм, политикономия, марксизъм-ленинизъм, и всичките им сродни "науки", колкото вероятно вие книги не сте прочели. Ако смятате, че това весело клипче е отговор на въпросите ми, аз спирам дискусията. Останах с илюзията, че идвате с искренни намерения за дискусия, и наистина имате какво да споделите. Но, за пореден път - човешко е да се греши. Отнася се за мене. ---- за коментара ви видях - възмущавахте се от расизма. Няма лошо, на времето и аз се възмущавах. Имам един приятел, Ицо, съмишленник в много отношения, включително и в това, че вярвахме, че расизма е лошо нещо. Емигрира в началото на 90-те години в ЮАР. След 3-4 години се събрахме в България. Стана дума за зулусите и други банту и прочее коренни обитатели. Той ме изгледа и ме попита: - знаеш ли каква е дистанцията между расиста и не-расиста? - Не, даже не се сещам! - отговорих му. - 15 минути. В аеропорта в Йоханесбург. Или която и да е точка в голям град в ЮАР, която е (тогава беше) най-бялата страна в Африка. Щях да забравя: сега е в Австралия. След като черните взеха властта, друго не му оставаше. --------- Не искам да ви разубеждавам. Ако животът ви завърти да попаднете в райони с мултикултурна, мултирасова и мултиетническа среда, където белите да не са мнозинство, тогава можем да се върнем към темата. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:38
|
Както комунизма, така и останалите учения, създадени от евреи за неевреи, имат за цел да съсипят националните държави, а впоследствие и техните народи. Комунизмът обслужва интересите на ционизма, който си е поставил за цел да пороби всички хора на планетата. На по-достъпен език не мога да го кажа. познавам много добре теорията на комунизма. Още по-добре познавам практиката. Комунизмът не освобождава, а поробва. Слез комунизма, също като след неговия близнак - либерализма - трева не никне.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 16.6.2008, 23:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Комунисте не можах да ти изгледам бозата от клипа. Загубих интерес и те схванах на къде биеш.
Мисля че няма да сбъркам ако те банирам. Но не веднага. Ще оставя още някоя реплика да размениш. А сега аз ти предлагам да прочетеш един текст. Който едва ли ще схванеш щото си комунист. Ето текста : http://georgi-nz.blogspot.com/2007/12/blog-post_2057.html Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 16.6.2008, 23:41 -------------------- |
Vronfundel |
Публикувано на: 17.6.2008, 0:10
|
ДА чел съм го.
само не разбрах вие антисемити ли сте или антимасони? Или ще кажете че те са едно и също? -------------------- |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 17.6.2008, 0:17
|
антисемиити е дума, натоварена с неправилно значение.
Защото се приема като анти-евреи, а Израел, които с десетилетия тукатят своите семитски братовчеди - арабите, май ще се окажат най-големите антисемити...поне за втората половина на 20 век и началото на 21 век. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
Vronfundel |
Публикувано на: 17.6.2008, 13:21
|
ДА прав си за думата.Нека да бъде тогава "анти евреи"
Относно Марксизма ето каво е написал Д.Благоев в предговора на "Кпиталът" „... ония, които повърхностно са запознати с Марксовото учение, мислят, че то дава едни общи за всички епохи закони на развитието. Това е твърде погрешно мислене. Напротив, Марксовата теория учи, че във всяка епоха от икономическото и социалното развитие, последното става по свои собствени закони, в основата на които лежи развитието на производителните сили на обществото. Но веднъж обществото встъпило в една икономическа епоха, тогава то се развива по неотразимите закони, присъщи на тази епоха... на такива „марксисти“ Маркс иронично е отговарял: „Аз не съм марксист“. -------------------- |
Страници: (2) [1] 2 |