Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) « първа ... 3 4 ( последно съобщение ) |
Що за "държава" представлява Русия., Истината за Русия.
Публикувано на: 23.4.2008, 1:38
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Ахинора,поздрави! Моята съпруга също ги предприема тези начинания и й носят успех и...уважение сред амуджите!/"амуджа"на турски означавало "чичо"...шантав език!/Обезателно ще я посъветвам да прочете тази тема! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.4.2008, 11:14
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ахинора, споделям твоите симпатии към руския народ, но не и доверието към руската политическа върхушка. Ето какво писах в „Невидимата атака” и държа на думите си. В папката с предсказания са останали още цели 75, които все не успявам да прочета, но и от тези, които прочетох след издаването на книгата става дума за същото. Че Русия един ден ще вземе Константинопол – Цариград. В което няма нищо лошо, разбира се. Само че… Само че руската върхушка кой знае защо не обича особено българите. Първо прочети откъса за предсказанията:
„Преди да продължа с описанието на конкретни събития, искам да изясня два съществени въпроса. За причините, поради които руската върхушка се стреми към унищожението на България; и на връзката между окултизма и политиката. Двата въпроса се оказаха свързани. Началото е едно предсказание: “На София /има се предвид църквата “Света София”, бел. прев./, в Цариград, ще засияе кръст православен.” - Монах-провидец Авел, 1796 г. Предсказанието ми обясни смисъла на едно стихче от песен на Жанна Бичевская: “Возвратит Россия русский Севастополь, Станет снова русским полуостров Крым. Наш Босфор державный, наш Константинополь, И святыня мира – Иерусалим……” В превод: “Ще си върне Русия руския Севастопол, Ще стане отново руски полуостров Крим, Нашият Босфор държавен, Нашият Константинопол, И светинята на света Йерусалим…” Да продължим с предсказанията. В книгата “Славная история Царьграда и Византийские пророчества.”, Москва: Издателство “Жизнь вечная” 2000 г. намерих това: “Със съединените сили на Русия и други народи Константинопол и Йерусалим ще бъдат превзети. При подялбата на Турция, тя почти цялата ще остане за Русия.” И още един любопитен откъс от същата книга: “Тези врата се наричали също Червените врата и врата Безплътни, през които по време на тържествени събития влизали Гръцките /?!/ Императори. На тях бил поставен следния надпис: “Когато дойде Царят на Русия, то вратите ще се отворят сами”. След превземането на Константинопол, Мохамед ІІ, прочитайки това пророчество заповядал да ги зазидат; но и до ден-днешен Турците с ужас ги гледат и казват, че през тях Руснаците ще влязат като победители.” Сега друг откъс, от биографичната ми книга, ІІ част, озаглавена „Време на чудеса”: „Не липсваха и комични моменти. Единият от работниците запита: - Защо в паспорта ти пише на руски? - Къде пише на руски? - Ами ето тук, пише с руски букви. Изнесох кратка лекция за произхода на българската азбука. - Какви ли хипотези не измислят напоследък – заключи дълбокомислено руснакът.” Въпреки своето шведско име /Россия/, тази държава дължи своето начало на нас, българите. Което, разбира се не се отразява много добре на руското самочувствие. Може би затова руските власти се стремят да унищожат всичко, свързано с българската история? Къде е например оня каменен надпис, на който пишело, че Кан Ювиги Исперих влиза в земите на днешна България със 100 000 конница? Надписът бил на български и на гръцки. Къде са българските книги, дарени от нас на руснаците при покръстването им? Защо в руските учебници не пише например откъде те са взели християнството, а говорят само за Византия? Защо приписват пак на Византия прогонването на кръстоносците, разбити от Цар Калоян? Списъкът е дълъг. Но Пламен Пасков е прав като казва, че и ние трябва да се потрудим, за да обясним на руския народ какъв е българския принос в руската история. Може би по този начин ще успеем да променим неизгодните за нас обстоятелства. Като народ, руснаците са настроени добре към нас. Когато бях там, из техните медии течеше яростна антибългарска пропаганда. Въпреки това, хората се отнасяха със симпатия към мен и ми помагаха, след като научеха, че съм българин. Дори в руското Външно министерство ми показаха ясно, че правят разграничение между българското /с огромни уговорки!/ правителство и българския народ. Сега нещо за Виссарион, отново от същата книга: „Милиционерите намекнаха, че съм избегнал някакъв голям капан и ми поръчаха да се пазя. “Изглежда със своята журналистическа дейност си засегнал нечии големи интереси, Ангел. Внимавай. На нас можеш да разчиташ, но от твоите българи се пази.” Доколкото можах да схвана, след изгонването ми на 15-ти, виссарионовците са ме чакали наблизо. Единствено намесата на Саша е осуетила отвличането. Попов също бе категоричен: “Посолството поема ангажимент за теб до петък, после си търси къде ще живееш, ако дотогава не се получат пари.” Бях ходил да видя Московския университет и той бе побеснял, че не е могъл да ме открие на минутата. Значи нарежданията идваха от друго място, при това обстоятелствата се променяха твърде бързо. Работата ставаше дебела.” Сектата на Виссарион е само един параван за Института по психотроника към ГРУ, руското разузнаване. Този факт ми го потвърдиха и в едно провинциално управление на ФСБ, бившето КГБ. Нека не звучи странно, обаче ФСБ и ГРУ нещо много не се долюбват. За вредите, които емисарите на Виссарион нанасят на България мога да напиша отделна книга. Сега само ще припомня групичката ЛЕМС, от която ние, тук в тази форум доста изпатихме. Някой от нас изпатиха и твърде отблизо, твърде лично. Изобщо не говоря наизуст, и от сто възможни думи изписвам по-малко от една. И ако нещо оправдава руснаците в този случай, то е фактът, че Сергей Тороп – Виссарион не руснак, а евреин. Също такива евреи бяха прочутите „руски” сатрапи и садисти Дзерджински, Ежов, Ягода, Берия… Да казвам ли за „руснака” Ленин – Бланк, в чиито жили не е течела и капка руска кръв? Затова пък една от бабите му била чувашка, тоест българка. Всичко е много объркано, а време за детайлно разплитане не е останало. Аз също съм на мнение, че трябва да търсим съюз с Русия. Но също така мисля, че трябва да променим условията, при които подобни съюзи се сключваха досега. Руснаците трябва да проумеят, че те също имат нужда от нас, и колкото невероятно да звучи – от помощта ни. Също както и ние имаме нужда от тяхната помощ. А темата за славянството е друга тема, не ми се иска да я разисквам сега и тук. Във всеки случай едно от предсказанията, направено през 19 век казваше, че Русия ще я има, докато се връща отново и отново към изворите на „църковнославянския език”. Да казвам ли, че този „църковнославянски” всъщност е средновековен български език? Същото се признава и от някои руски учени. От покойния вече академик Дмитрий Лихачов, например. Дали сме им азбуката, дали сме им християнството, дали сме им първите книги и първия патриарх… Някой нещо да е чувал, че Лев Николаевич Толстой умира по време, когато се готви да посети България, родината на неговите деди? Някой да е чувал, че Суворов и Кутузов, прославените руски пълководци са от български произход? Някой да е чувал, че писателят Тургенев и той има българска жилка, че половината руско дворянство е с български корени? Е, ако трябва да сме честни, то и някогашният американски вицепрезидент Спиро Егню беше българин, а пък днешните бушмени на Буш са решили да затрият и последния българин. Пак казвам, нещата изобщо не са прости и темата е изключително дълга. А сега всичко е на живот и смърт. Не искам никой да ми се сърди, но не мисля, че когато чергата гори под краката ни, ние не можем да си позволим академични изследвания. Да не повтаряме примера на онези монаси, които спорели колко дявола могат да се поберат върху острието на една игла, докато манастирите им горели. Ако все пак нещо ми дава основание за оптимизъм, то е, че нещата са още по-сложни, отколкото сме склонни да допуснем. И че далеч не всичко зависи от политиците. Иначе как ще ми обясните следните факти: По време на своята единствена среща, проведена с посредничеството на Цар Борис ІІІ, Сталин и Хитлер се договарят да няма военни действия на територията на България. Това изобщо не се вмества в рамките на човешката логика, обаче е вярно. После принцеса Мафалда, сестра на Царица Йоана урежда отравянето на Царя, за което заплаща с живота си. И действително, даже когато виждат, че губят войната, германските войски се изтеглят от нашата територия дни преди тук да влезе Червената армия. За сметка на това Цар Борис ІІІ Кобург-Кохари извършва две неща, които са невероятни от всякаква гледна точка. Не позволява на Хитлер да депортира от България евреите с български гражданство и отказва четирите дивизии, които Хитлер искал за превземането на Москва. Самият Адолф Хитлер дори не посмява да стъпи на българска земя. Нито веднъж!!! Да, от политическа и военна гледна точка тези факти са невероятни. Но не, и ако допуснем, че събитията били ръководени от някой Друг, стоящ и над Сталин, и над Хитлер. Само ще вметна, че Втората световна война била предварително планирана. С детайлно разработен сценарий. С предварително решен край, още преди да почне. И че Силата, Черната Сила, стояща зад войната, а не генералите и армиите са определяли хода на сраженията. И че най-верните слуги на тази сила били евреите-ционисти. Богатите евреи, евреите от върхушката. Един ден ще го докажа, обещавам! Сега внимание: повтарям - сестрата на Царицата урежда да бъде отровен съпруга на нейната сестра. Защо? Твърди го тогавашният германски пълномощен министър Бекерле. А го знам и от други места. Хитлер наказва Мафалда, като я праща в лагер, където я убиват. После Сталин не позволява на Георги Димитров да екзекутира царското семейство. Само Княз Кирил отива за курбан. Защо? После Симеон ІІ, който би трябвало да ненавижда комунистите, става техен агент още в Испания, а сега вече е явен такъв. Защо? А защо Царица Йоана до края на живота си била в лоши отношения със своя син? И аз нямам отговор на всичките въпроси, и аз още търся някои отговори. Сега само ще кажа, че всичките тези гореописани действия не са дело на Светла сила. И че са продиктувани от страх. Страх пред какво? Малкото, което знам е, че Симеон също го тресе страх, че понякога изпада в сомнамбулични състояния, в каквито е изпадал и Хитлер, и че по време на някои от тези състояния чупел всичко около себе си в двореца Врана, та прислугата се хващала за главите. Изводът е, че ние, Българите притежаваме сила, за която не подозираме. И че земята ни крие тайна, за която не подозираме. А каква е връзката с Русия? Връзката е, че действията на руската политическа върхушка, насочени против България, са продиктувани от евреи. Както и действията на българската политическа върхушка, насочени против Русия. Спомнете си изцепките на ненормалния Соломон Паси за нейното разделяне. Сега казват, че Пасито почнал да получава разни странни видения, и това било причината да спре временно /дано не е само временно!/ да посещава ботевградското село Трудовец, откъдето е родом жена му Бинка Пеева. И след като споменах за политици, време е да кажа нещо за моя стар познат /някога го смятах за приятел/ Волен Сидеров. Защото той видите ли бил човек на руснаците, и те го подтиквали да провежда такава идиотска политика. Да, Волен беше техен човек. Както преди това бе човек на Доган. Всъщност Волен Сидеров е човек на всеки, от когото има сметка. Преди да стане човек на Доган и на Йордан Василев е бил човек на ДС. Поне така се оказва след последните разкрития. Само че докато беше човек на руснаците, Волен беше човек. После се продаде на евреите, стана г-н Сидеров и почна да гледа като зомби, както се бе изразил някой тук, в тоя форум. Сега доколкото знам, руснаците му нямали и капчица доверие. Поне така ми казаха разни знаещи хора. Та конфликт има, но той не е създаден нито от българи, нито от руснаци. А от Тъмните сили, които се страхуват от един евентуален духовен съюз между България и Русия. Защото ако съществуват предсказания, че новата Сила ще тръгне от България, то същите предсказания допълват, че тази Сила ще бъде подкрепена от Русия. А пък Волжските българи казват, че ние и те сме като двете половини на мозъка. Когато сме разделени, работим непълноценно. Съберем ли се – можем да преобразим света. Ето, това трябва да го разберат руснаците. Гибелта на Българите ще бъде гибел и за Русия. Нямам време да подкрепя всичко с достатъчно доказателства, но като го направя – ще го пусна. А иначе Парадокс е напълно прав, като казва, че няма „леви”, няма „десни”. Войната изобщо не е политическа, войната е етническа. И в това е най-голямата ми надежда. В тази война руснаците са наши естествени съюзници. Някои вече го разбрахме. Време е да им помогнем да го разберат и те. -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 24.4.2008, 12:23
|
|
Фактът е, че нещо зачестиха сблъсъците между руски интереси и еврейски.
Вижте това видео, http://youtube.com/watch?v=dNpABtIKERg на който ДАВИД Насрахсешили се жалва, как руски Миг леко посмачкал един безпилотен разузнавателен дрон над Абхазия. Нищо интересно, ще кажаете. Интересното е обаче, че Грузия имат само розови бузки. Те нямат даже въглища зимата за огрев. Но имат безпилотни дронове. Откъде? Ами ясно откъде - дадени са им от техните шефове - Израел. Същите, които преди снабдиха силите им за сигурност с психотронни генератори и не се посвениха да ги експериментират върху собствения си народ. А после "лекари", говорещ странен език изследваха жертвите от облъчването да видят колко ефективно е то. За отбелязвне е и факта, че нашият еврейски премиер СерГей Яхов безплатно снабди грузинската армия и с гаубици преди време. Въобще нещо ешхеназитата много са се раздвижили в Грузия и от време не време ядат малко пердах от руската мечка. Русия официално е поискала обяснение от Израел, какво прави сваленият израелски дрон над Абхазия. Все случайности разни. |
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 24.4.2008, 23:46
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Ето тук е файлът (.pps 56MB), а тук е видеото на лекцията (на руски) с не много високо качество 320x240, 1.13 часа (.mpg)
Ще се опитам да ги кача някъде, за да не харчите толкова време за дърпане Ще се радвам на критични мнения. Защото ще има и други лекции - този път за съвременна България. Питах ги какво искат: журналистическо-туристическа опаковка или истината, такава, каквато е за мен, даже и да не е толокова красива и приятна. Избраха второто. Съзнателно. Въпреки, че ги предупредих. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Ruse_SS |
Публикувано на: 26.4.2008, 9:30
|
Новодошъл Група: Изгонени Съобщения: 4 Участник # 1 463 Дата на регистрация: 26-April 08 |
Какво толкова й харесвате на жалката россия ?!?
Кой потиска и пречи на българите по Волга да се обявят за малцинство и ги кара да се пишат татари ?!? -------------------- ????? ?? ??????????????:
??.???? 7000, ??.???????? ???????? ?55? ?????? ???????? ??????? (FELDMARSHALL) |
Хунор |
Публикувано на: 26.4.2008, 11:48
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Подтиска ги руската върхушка, която не е съвсем руска. -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Публикувано на: 26.4.2008, 17:59
|
|||
Чакай гости! |
||
Ruse_SS |
Публикувано на: 26.4.2008, 23:55
|
||||
Новодошъл Група: Изгонени Съобщения: 4 Участник # 1 463 Дата на регистрация: 26-April 08 |
Ти гледай скоро тебе да не те навести някой... после да не ми хленчиш като женско! -------------------- ????? ?? ??????????????:
??.???? 7000, ??.???????? ???????? ?55? ?????? ???????? ??????? (FELDMARSHALL) |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 27.4.2008, 20:02
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Калоянчо, добре си си написал адреса отдолу в подписа. На смел се правиш, ама след като по всички форуми в България ти се канят заради "доброто" ти поведение - май скоро ще те сгази мечка. И да не би после нас да обвиниш за личните ти данни в подписа? Ще заприличаш на Цъката - дето се надбягва с вятъра. Сам си си виновен. За справка - виж моя подпис. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 27.4.2008, 20:10 -------------------- |
||
Хунор |
Публикувано на: 28.4.2008, 1:42
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Вижте какво лично съобщение получих.
" Ако в най-скоро време не бъде премахнат адреса в подписа на потребител "Ruse_SS" ще бъдат предприети съдебни действия срещу собствениците на сайта. Вече се консултирах с юристи. Ако не ви е известно публикуването на лични данни, ЕГН или адрес на даден човек е забранено от закона и наказанието за това не е никак безобидно. Неприятностите, които ще имате могат да бъдат избегнати единствено ако вземете разумно решение и премахнете личните данни от подписа на потребителя." -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Миро |
Публикувано на: 28.4.2008, 7:16
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Интересно, а ако потребителя сам си е сложил данните пак ли администраторите ще са виновни?
|
antijew |
Публикувано на: 28.4.2008, 8:48
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Миро, русенската мърша явно подучен от "някой", се опитва да спретне номера на цветомир ялов...Не разбраха ли, че този номер не минава?! Ама на тях толкова им е мозъка, нощо ново не могат да измислят. Каквото си е надробил калоянчо, това ще сърба! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Публикувано на: 28.4.2008, 17:48
|
|
Пачки играят там,пачкии...
Не току тъй мършата се мъчи да се закачи тука.Аз адреса му щях да си го взема от друго място/телефонния указател тапример /,но сега само ще направя справка.Тъй,за доуточнение.Калоянчо оглеждай се като пресичаш,че глей кви катастрофи взеха да стават напоследък. Вечерно време си лягай само на първия етаж и на отворен прозорец...Ха.хахахахахххххххххх |
anti666 |
Публикувано на: 30.4.2008, 9:30
|
|
Във форума на нашите приятели от Xnet пуснаха много добро интервю с Кръстю Мутафчиев.
http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,58.225.html Хубавото на интервютата е, че понякога интервюираният може спонтанно да каже някои неща, които иначе би премълчал. Та там се засягат някои интересни работи за ролята на "братския" Съветски съюз (или по-скоро еврейската върхушка там) в плячкосването на български артефакти. Явно руснаците са знаели след победата над Хитлер какво се крие под земята ни и не са се посвенили (за разлика от него) още през 1944 да почнат да изнасят от Странджа артефакти в посока СССР. Ето и конкретния пасаж; "-Руснаците са изскубали много там. Местните хора, когато правихме подготовката, разказаха, че 1944г. там са го заградили руски военни, камиони с контейнери. -1944 година, на Мишкова нива са заградили? -Близо до нея. Тези места, за които говорим, са един триъгълник, не много голям. Какво точно са правили руснаците – не знам. Знам само, че местните хора твърдят, че с контейнери с големи сандъци към бургаското пристанище карали камионите. -Възможно ли е те още през 1944 година да са открили това помещение? -Вероятно знание за това нещо има много отдавна, много преди да има сателитни снимки, тъй като руснаците са много силни. Те имат цели отдели. Доста мистично звучи, но в годините, аз като знам с каква сила ни смачкаха, разпиляха, гък не ни дадоха да кажем. Самото наближаване на този район с такава цел предизвика някаква невероятна реакция от много страни, институции." Откъде са знаели съветските ешхеназита ли? Ами точно откъдето и книгите, идващи от България във Ватикана се отделят на специално място. Пак там е написано за някой си Юрий Венелин, още по времето на руската империя; "-Юрий Венелин – големият учен, е резидент на руското имперско разузнаване за Балканите. Той е имал програма, хората, с които е работил, преди свещениците и учителите, всеки документ, всяка след от някаква старина специално в този район, както разбира се цялата територия на България, е била прибирана. Манастирите са имали инструкции всяко старинно нещо, предмет, всеки артефакт, който е по-различен от днес, се е събирал, опаковал се е, те са им давали подаръци, църковни книги, одежди. Систематично, векове наред всичко по-специално, което се е показвало, е било засмуквано. Това е факт." В това дело се е състезавал с гръцките фанариоти, Ватикана и кабалистите от Синдериона - които също са били много активни още по турско време в плячкосването/унищожаването на древнобългарски артефакти. Срещу самата Людмила Живкова са се правили няколко неуспешни опита (до лятото на 1981г.) за атентат. Самата тя била привиквана от саветцките дрогари да я мъмрят как така си позволявала да осветлява света за великото минало на България (колкото и плахо да го е правила). Ето и текста; "-В свои спомени Живко Попов говори, че Людмила Живкова е била привикана в Москва от съветския министър на културата Пьотър Демичев заради донесения от България, че откъсва страната ни от руското влияние. Попов разказва, че на масата пред нея хвърлили всички доноси от България и я нападнали с доста остри въпроси за българските изложби, обикалящи света, грандиозното отбелязване на 1300-годишнината на страната ни, посещенията й в различни страни и инициативите й. Попов си спомня, че Людмила се върнала смазана от руската столица и малко след това в Мексико получила нервна криза. Попов съобщава, че когато секретарят на ЦК на КПСС по идеологическите въпроси тогава Константин Черненко пристигнал в София, също остро критикувал Людмила. Как съветското военно разузнаване (любимото на Елтимир ГРУ - бел.моя) е събирало информация за нея разказва Петър Христозов.Оттам са идвали много сигнали. Людмила Живкова тогава се ползваше с недоверие на Съветските служби." |
|
anti666 |
Публикувано на: 30.4.2008, 9:40
|
|
Буди интерес още един интересен пасаж измежду останалата информация, за която вече се знае отпреди.
"Цели 17 години след присъдата и 9 години след изваждането на Живко Попов от затвора, неочаквано единият от участниците в експедицията, Иля Прокопов, по това време директор на Националния исторически музей, е потърсен от американци с официален интерес да се подновят издирванията на Градището. По това време обаче Прокопов ръководи преместването на музея от Съдебната палата в Бояна, всички експонати се опаковат и транспортират, и обстановката не позволява никакви странични занимания. -Никога не съм ги виждал, не съм ги чувал, но когато отидох в Националния музей, един ден ми се обадиха и казаха, че искат да се срещнат с мен. Човекът, който ми се обади, говореше с акцент. Не можах да му преценя възрастта. Според мен малко по-голям от мен. А вторият човек си беше американец. Аз казах „Съжалявам”, така беше в Съдебната палата и долу в Гудис има една закусвалня и казах: „Да. За едно кафе време…” -Кога се случи това? -1999-та година. Тези хора ми звънят. Намерили са ми данните, което в общи линии можеше лесно да се случи, и казах „Вижте, тук е лудница. Аз не мога да ви поканя” и на кафе, слизам в Гудис долу. Човека каза: „Вижте. Ние сме неправителствена организация, но имаме подкрепата на солидните институции в САЩ. Искаме да подпишем официален договор с България и преди да отидем на разговори на високо ниво искаме да чуем специалиста.” Тоест това, което вие ми казвате сега ми го казаха и те. „Искаме да направим съвместна експедиция, да я обезпечим технически, да подпишем договор и това, което излезе, да стане достояние на всички.” Не казаха на Америка, на България и така нататък. Каза ми: „Вие сте бил на едното място. Близо до него.”, което е така. Аз бях в Странджа. „Има още едно място в България. Това са много големи депозити.” Думата „депозит” я помня и днес. „…големи депозити, които са с изключително значение. Как смятате? Можем ли да направим договор и да работим?” Аз им казах, че това абсолютно не може да се случи и само си губят времето и че никой не бива да ходи да рови там, защото моето вътрешно, дълбоко убеждение е, че това, което е там, не бива да се вижда на бял свят. Не знам какво е. -Каква е тази организация и кои бяха тези хора? -Не знам" Дали тоя човек е бил американец с фамилия Коен - не е уточнено. Фактът, който говори за нас много е, че това е през 1999г., което значи че до най-важните места не са стигнали, въпреки цялата техника и материални възможности. Няма и да стигнат, защото те не са техни и никога няма и да бъдат. Но наистина, както и Елтимир казва, колкото и нелогично да звучи руснаците (не ешхеназитата тип "СерГей Яхов" или "Карлович Луканов") имат нужда от нас, българите. Ако те имат материалната мощ, ние имаме духовната, без която те не могат. И ако решат да ни помагат - то тази помощ трябва да е на равни позиции, а не диктувайки ни условия, както е било досега. Защото и тяхната държава Русия е предвидена за унищожение. Да питат дъртата ционистка Мадлен Олбрайт и ненормалния Соломон Паси какви планове имат за тях. |
|
Страници: (4) « първа ... 3 4 |