Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Иван |
Публикувано на: 27.7.2007, 16:55
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Елтимир, в коя своя книга Николов разчепква религията им? Издадена ли е, има ли ръкописи, които да прочетем? |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 27.7.2007, 17:04
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Имах я, но я подарих на един приятел. Сега са ми останали само спомените за онова, което ми е разказвал Николов.
|
Канатица |
Публикувано на: 27.7.2007, 17:21
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 927 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 25-July 07 ![]() |
Срещам за втори път в този форум твърдението, че българите са извечни врагове на чифутите. Не съм запознат особено с тематиката, но твърденията ви имат ли за основание войните водени между Казанските/Волжски българи и Хазария, от където знаем произлизат болшинството от днените евреи?
@Елтимир - Надявам се да споделиш заглавието на книгата на Николай М. Николов за сектата, наречена юдаизъм. Прерових си книгите и не срещам такава. Тоест не съм я чел, но бих желал. Благодаря предварително. |
Eлтимир |
Публикувано на: 27.7.2007, 17:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Омразата е двойна. Веднъж от страна на същинските юдеи заради религията им. Те поне са наясно, че ние сме предизвикали нейното появяване индиректно чрез Тадухепа - Нефертити, а оттам чрез египтянина Мозе, наречен по-късно Мойсей или Моше. И втори път омразата идва от хазарите-тюрки, наши стари врагове, с които сме водили много войни.
За книгата, мисля че беше "Светът под микроскоп". Тя не е посветена изцяло на юдаизма, но се разглежда и този въпрос. Едва накрая Николов разбра, че бедата при евреите идва не от семитската, съответно от хазарската им кръв, а от тяхната зловеща религия. |
Иван |
Публикувано на: 27.7.2007, 18:48
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Защо българите са извечните врагове на чифутите? 1. Отговаря се лесно, като се изброят елементите на българския и чифутския светоглед, т.е. види се огромната разлика между тях. 2. След като знаем разликите, си задаваме въпроса, "Добре де, разлики има, но защо сме врагове?" Отговаряме и на този въпрос, отчитайки изяснените от нас разлики - такава е нашата и тяхната природа, че те се страхуват от нас, но вече се питаме - виж т.3 3. "Значи разликата е причината, но защо е така, откъде се взе тази разлика, водеща до омразата?" Отговаря се, след като се вземат пред вид живота извън планетата Земя и отношенията ни с тоя живот. Точки 1. и 2. са били и са предмет на история, религия, антропология, лингвистика, етнология, както и на всякаква алабалистика. Говореното и писаното по т.1 и т.2 е сигурно 1000 пъти повече от това по т.3. Защото точка 3 засяга живота извън Земята и отношенията ни с този живот. Става дума за разумните същества (хора или нехора), с които сме поддържали и поддържаме връзка еднопосочна или двупосочна, съзнателна или не толкова и т.н. Та не само зададения въпрос за евреи и българи, но и доста други са обявявани за "вечни въпроси на мирозданието" или "религиозни/философски въпроси". Причината тези въпроси да са вечни, т.е. неизяснени достатъчно, е именно липсата на интерес или интелект за разбиране на нещата по т.3. Сега аз не казвам, че изяснявайки т.3 ще знаем всичко. Те въпросите пак ще са вечни, защото ще се появи пък т.4, по която няма да знаем. Но най-характерното, според мен е, че от миналият век насам, т.3 е в процес на усилено разработване. Понеже темата тука е за медиците, не виждам смисъл да продължавам. Но ако речете, ще преместя въпроса другате и там можем по-подробно да поговорим по т.1, 2 и 3. п.п. Надявам се, че в неиздадената книга на Н. Николов, за която питах Елтимир, става дума именно за т.3. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 27.7.2007, 21:11
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 697 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
СВЕТЪТ
ПОД МИКРОСКОП Никола М. Николов Първо издание СОфИЯ 1997 МЪДРОСТИ Който равнодушно гледа злото, е лош. Познавайки нещастието, зная да помагам на нещастните. Който мълчи, е съгласен. За да се поправят мнозина, един трябва да пострада. Следите от кръвта ги плашат. Пепелта върху гроба изравнява всички ни, неравни се раждаме, равни умираме. Ако търпя пороците на народа си, те стават мои. Противни неща се лекуват с противни средства. Съвестта наказва по-строго от закона. Дори и от излекуваните рани остава белег. Мразиш онзи, от когото се боиш. Там, където дълго гори огън, винаги има дим и нещо пуши. Живей с хората в мир, но води война с пороците им. Наказанието може да се намали, докато вината е вечна. ■ Бог отнема разума на онези, които иска да погуби. Добрият овчар стриже овците, но не ги дере. С умрелия лъв дори и зайците се гаврят. Угаждането създава приятели, истината - неприятели. ■ Ако искате да разсърдите хората - лъжете. ■ Ако желаете да ги озлобите - кажете им истината. ПОСВЕЩАВАМ На всички добри хора от всички народи и от всички Вероизповедания. Надявам се, че като ви казвам истината, не ви ставам враг... УВОД Роден съм и съм потомък на един безверен и ужасен съюз между фашизъм и болшевизъм. Съвременник съм на една странна смътност, когато дрънкането на оръжията се смеси с воплите на изтезаваните. Най-забележителните събития през XX столетие бяха нацистката напаст и червеният фашизъм. Хитлер не умря в Берлин. Завоевател на своите завоеватели, той спечели войната още когато потопи Европа в кръв. Сталин не умря в Москва, нито на двадесетия конгрес. Той е скрит между нас, той живее в историята като някой, който още преследва и пребива човечеството към своята обезумяла воля и желания. Никога преди желанието за смърт не е било така цинично развързано, както днес. За първи път боговете ни изоставиха. Във сичките си книги се стремя да обясня новия тоталитаризъм на смеещите се принцове, които с лека ръка обещават щастие на своите хора. Не мисля, че ще се изморя да преследвам безпощадните врагове на човечеството; и специално "състрадателните" политици, които вярват в невъзможното и основно зло. Аз се чудя на тези социалисти, които в тези времена на въоръжена бдителност и политически фантазии имат куража и достойнството да се наричат "красиви души" и проповядват, че единствено те могат да разрешат световните проблеми. Цял свят видя как те погубиха една богата Русия, хубава България и много други. В обществата и държавите властта е преминавала от едни ръце в други, но те не са изчезвали. Така е било и така ще бъде. Надявам се, че това, което ще кажа в тази книга, няма да бъде само като нещо, което разбирам и Върша помоему. Аз атакувам лошите, лекомислените и негодниците. Не, светът не е в добро състояние и може би няма да бъде по-добре. Нека се помъчим да спрем принцовете да пренасочват историята по тяхно желание. Иначе животът ще бъде загубена кауза и щастието - една пропаднала идея. Веднага след края на Първата световна война светът разбра, че е необходимо едно много задълбочено разследване на всички революционни движения. От тогава до преди няколко години много малко историци и изследователи са се занимали с този извънредно важен за човечеството въпрос. Такива историци и изследователи са много малко. Едни от най-изтъкнатите, най-смели и най-меродавни си остават английската историчка Неста Вебстер и руският генерал-майор Спиридович. Те ни дават съвсем честно един общ преглед на това, което е станало. От техните мате-риали ние правим нашите безпогрешни заключения, френската революция не стана поради отличителните условия и идеи на осемнадесетото столетие, нито пък болшевишката револкоция от политическите и социалните условия на Русия или от учението на Карл Маркс. И двете тези експлозии бяха причинени от сили, които за много дълго време и до днес дори причиняват страдания на нашия социален и морален ред. Още когато започнах да пиша първата си книга "Световната конспирация", бях предупреден от някои издатели, "критици и писатели", че ако взема антиреволюционни и ан-тикапиталистически позиции, цялата световна преса ще се опълчи срещу мен. Това ми се стори много чудно! Защо интелектуалният и литературният свят ще симпатизират на едно движение, което още от Френската революция насам винаги е водело една политика срещу литература, из-куство и наука и открито е обявявало своята цел за издигане физическите работници над интелектуалците? "Писателите винаги са били описвани като най-опасните врагове на народа" - казва Робеспиер; системата на преследване на талантливите хора е била организирана още през френската революция - на много места в Париж през тези бурни времена писателите са били сочени с пръст и хората са били предупреждавани: "Пазете се от този човек, защото той е написал една книга!" Същата политика последва и в Русия. И днес дори всяка дума, всяка фраза на антиреволюционния и патриотичен писател се обработва много внимателно от безсъвестни и продажни критици и се изнася в пресата и на пазара като апокриф или нещо по-страшно. Само на тези, които работят за някаква конспирация, някакви тайни сили или революция, всичко е позволено. Аз знаех, че историята е изопачена от недобросъвестни историци и писатели, но не знаех, че всичко това бе ръководено от една добре замаски-* рана централа. За мое огорчение и голямо съжаление всичко това става и в моята родина. Многогодишни исторически изследвания вместо да се посрещат с признание, се опровергават. При все че всички мои книги получиха щедри оценки в световните среди и преса, враждебните критики аз не предугадих. Досега не ми се направи нито едно честно опроверение. Всички говорят срещу мен лично, но не и срещу съдържанието на книгите ми, което трудно могат да оборят. Обикновено няколкото едни и същи критици се мъчат всячески да ме дискредитират, приписвайки ми обиди към личности, мнения и намерения, които аз никога не съм имал или изразявал. Интересно е да се подчертае, че също такава линия на атаки е била възприета преди около 150 години срещу някои I изтъкнати професори и религиозни лица, които са работили върху тайните причини за френската револкщия, което още тогаВа е било голяма сензация. И тогава, както и сега, все една и съща сила, за която говоря във всичките си книги, не критикува законно и честно нашия труд, а използва клевети и обиди. Тя се мъчи всячески да заблуди обществото, като ни дискредитирва. Досега винаги съм се старал да отговоря достойно и културно на всякаква атака и мисля, че съм успявал. В книгите си аз пиша открито и честно източниците на моите проучвания, както и имената на авторите, които ползвам. Много от тези, които ме атакуват, са масони и евреи. И едните, и другите като хора не са лоши, но много стриктно се подчиняват на тази финансова клика, което подс-казва, че са функция от нея. Между по-ниската степен масони действително съществува някаква взаимопомощ. По-високите степени масони, които никой не познава, изпълняват една световна пагубна политика, която води човечеството към незапомнено подчинение и робство. Евреите, които не познават истината (не всички, разбира се), не знаят, че съдбата на голяма част от бедните евреи, изчезнали по лагерите, е била предопределена от техните братя богати ционисти. Аз не им се сърдя за Жестоките нападки срещу мен, само не пропускам да им отговоря и ги поуча. Убеден съм, че те са научили много от книгите ми. Не очаквам нападките срещу мен за това, което пиша, някога да спрат, защото те се поддържат и насочват от много по-високи места. Аз открито заявявам на тези господа, че докато живея, няма да престана да излагам методите и плановете на тази дълбока конспирация срещу държава и религия. Масонството може да се сравни с една снарядна гилза, донесена от бойното поле и превърната в саксия за цветя -тя, действително прилича на една месингова ваза, но тя е била използвана за вместилище на експлозив. Методът, използван преди 150 години, отскоро се прилага и срещу всички тези, които се опитват да предупредят света за тайните сили, работещи за унищожаването му. В моя случай обвинението в антисемитизъм е напълно безпочвено. Още от малък аз отраснах с евреи. Разграничавал съм се и съм отбягвал тези, които ги мразеха и гонеха, и помагах на много от тях в България и Македония. И в момента имам много приятели между тях, макар и пръснати по цял свят. За това, че им казвам истината, не съм техен враг. Обвиняват ме, че повдигам една лъжлива тревога, за да създам паника, или че съм жертва на някаква мания. До известна степен това е разбираемо. Доскоро в целия свят ' тайните организации се мислеха като нещо от миналото. Но след Първата световна война, съветската револкщия, Втората и всички непрекъснати войни, бунтове, икономически кризи и най-ограничените хора от планетата Земя започнаха да вярват в нещо сензационно, необяснимо и тъмно. Умът на човека още не е готов да приеме всичко това, което става днес по света. Много неща за него са необясними, тъй като той ги среща и вижда за първи път. Именно това необяснимо се използва най-рационално от една скрита заинтересована среда. Напоследък в много страни всички го виждаме открито и обвиняваме нашите правителства, които са също безпомощни, както и всички останали. Така че аз и всички тези, които предупреждаваме света за настъпващата опасност, не бива да бъдем обвинявани във всяване на паника. Още преди седем-осем години излязоха първите ми книги, за които и днес ме клеймят. Само преди няколко месеца "Дойче веле" ме критикува съвсем неоснователно. Те знаят, че всичко това, което съм писал, се сбъдна. То не е предсказание, а е продължение на световните събития по строго определен план на тайните капиталистически организации. Зная, че дотогава, докато тези конспирации останат невидими за общата публика, търсачите на истината ще бъдат третирани като загубили умственото си равновесие. Аз питам: "Къде са тези големи световни организации, които жадуват за създаване на антиеврейско мнение и чувства? Кои са техните имена? От кого се водят те?" Истината е, че доскоро съществуваха световни организации с цел борба срещу болшевизма. Има ли болшевиз-мът нещо общо със семитизма? Е ли той негов синоним? Държа да чуя вашето мнение! Защо всеки, който се опита да изобличи тайните сили зад револкоциите и войните и спомене думата евреи, веднага се описва и дамгосва като "антисемит". Думата антисемитизъм в случая е съвсем неуместна. Би трябвало, ако въобще трябва, да се приложи думата "антиеврейство". Естествено, това се използва не случайно, а умишлено, за да се създаде едно погрешно впечатление. Понятието "антисемит" буквално значи едно лице, което възприема враждебно отношение към всички потомци на Шем - арабите и всички дванадесет племена от Израел. Да се приложи този термин за едно лице, враждебно на тази малка част от семитската раса, позната като евреи, е абсурд. Това ще рече някой да се опише като "антисемит" и поддържник на арабите. Аз започнах в "Световната конспирация" да очертавам пътя на революционните идеи, прокарвани от тайните организации от много години насам. Посочих ролята на няколко евреи, и то само там, където ясно се очертаваше, но не и там, където нямаше никакви доказателства. Така че моята работа в никакъв случай не може да се таксува като "антисемитска". Аз съм използвал и продължавам да използвам членове на еврейското общество за моите изследвания и книги. Да се навлезе във всички тайни организации, е невъзможно и аз нямам тези намерения. Интересуват ме само тези, които имат някакво отношение към революционните движения, използвани за изнудване живота на човечеството - масонството ме интересува само дотолкова, доколкото се използва за разрушителни, подмолни и подривни цели. Ако досега не съм успял да убедя читателите си, че дейс-твително съществуват тайни револкщионни сили, това в никакъв случай не се дълЖи на липса на доказателства, каквито изобилстват. Тези сили никога не изпускат възможността да потърсят сметка на своите опоненти или да пропуснат някоя тяхна слаба страна. Те използват всички методи на воюване, несправедливи и мръсни. По време на болшевишката револкщия в Русия Ленин използва един специален термин, за да опише богатите аристократи, академици и други техни поддръжници. Той назова тези наивни руснаци "полезни идиоти". Защо? Защото те бяха първите хора, които комунистите привлякоха; тези, които не бяха повече полезни, след това бяха разстреляни. Днес в света има една нова класа "полезни идиоти". Те са много добре преднамерени, искрени, наивни глупци. Те работят в полза на шепата банкери и международния финансов елит, които предизвикват голяма част от културната и икономическата мизерия в света и които утре ще постъпят с тях както Ленин. Интересно е, че всеки път, когато някой засегне международните банкери, той веднага е заклеймен като антисемит. Съмнява ме дали тези хора ще избегнат участта на руските "полезни идиоти" на Ленин. И може би напълно заслужено, защото, без да знаят какво правят, спомагат за установяване на тоталитарния нов ред в света. КАКВО Е ЦИОНИЗЪМ И КАК СЕ СТИГНА ДО НЕГО Един ден през 458 г. пр. н. е. едно много малко и незначително палестинско племе от Юдея (отричано преди от из-раилтяните) излиза с едно расово верую). Подривният и разрушителен ефект на това верую) надминава всички експлозиви и епидемии. Това бе денят, в който бе наложена теорията на господарската раса, която влезе в историята под името "Законът". Тази теория, утвърдена и като закон от фанатичната секта, се наложи с голяма сила цели двадесет и пет столетия върху съзнанието на човечеството. Защо се появи тя, никой не може да обясни. Това е една от най-големите мистерии на нашия свят. През 458 г. пр. н. е. юдаизмът е бил в упадък и човечеството вече не е вярвало в идоли и племенни богове. Неговият поглед е бил обърнат към един Бог за всички хора, един Бог на справедливостта и добросъседството. Конфуций и Буда вече възприели тази идея, позната много преди това на племето от Юдея. Теорията, създадена от Юда през 458 г. пр. н. е., е единствената на света. Тя идва с твърдението, че юдеите са "избраните хора ", които, ако наложат свой закон и присъди, ще се наложат над всички други хора и ще се установят в "обещаната земя". Ако Яхова желае да бъде обслужван на дадено място и в една специална земя, всички негови последователи трябва да живеят там. Ако всички те не живеят там, автоматично стават "пленници" на "чужденците" (хората от страните, в които живеят), "хората, които те трябва да изкоренят", да "свалят" и "разрушат", независи-мо от това, дали чужденците са завоеватели или приятели. -Техният закон предвижда те да бъдат унищожени или заробени. Те действително заслужават само това, защото Яхова "познава" и "признава" само "избраните хора". В действителност тази "идея" и "закон" е на левитите, които го лансират от името на юдеите. Преди 458 г. пр. н. е. по тези места са съществували само устни традиции. Едва след като започва документи-; раният период на свещените писания, започва и извращението. Всички добри традиции, в които са вярвали израилтяните, са били сменени от странстващи свещеници В обратното. Още от тогаВа до днес това разделя кздаистите, много от които не са съгласни да служат на Яхова като Бог на расизма, омразата и отмъщението. Истинските автори на този закон са били господарите на кодейското племе - леВитите. Те преработват заповедите на Бога, предадени на Мойсей, в пет расистки книги, В които се обещават на тези, които ги изпълняват, богатства, кръв и власт над другите, както и завръщане на обещаната им от Яхова "свещена земя". Всички предишни традиции за добро съжителство със съседите се преобръщат в един кръвожаден расистки закон на племето с разрушителна и унищожителна мисия. Крайната цел на този закон е била притежание на бъдещето. Този закон е бил необходим, ако дейците е трябвало да бъдат организирани като една постоянна пробиваща и разрушителна сила в другите държави. Самите юдейски учени и еврейската енциклопедия са съгласни, че това е задачата и целта на този единствен по рода си в света закон. В историята съществуват много противоречия. Така например се твърди, че египетското робство, из-требването на всички първородени в Египет, излизането на евреите от Египет, обещаната земя, както и съществуването на Мойсей, са само митове. Приказката за тези неща е била измислена, но урокът за отмъщение на езичниците е бил внушен и внедрен в човешкото съзнание и дълбокият ефект продължава и в наше време. Очевидно е било измислено, за да отклони кздейцйте от предишните им религиозни традиции, които са налагали един много опростен закон за морално поведение и добри съседски отношения. Вмъквайки в новия закон въображаеми, недействителни и алегорични случки и епизоди и представяйки ги като историческа истина, тези традиции са се превърнали в изклкзчите-лен "закон" за установяване на омраза и отмъщение. До 458 г. пр. н. е. много племена са изчезвали и са се появявали на ханаанската земя. Така например племето, наречено "бен-израел", се разделя и смесва с други племена. На Запад, изолирано и обкръжено от местни ханаанци, се оформя едно малко и незначително племе, наречено юдеи. Това е племето, от което произхождат расовата идея и думите "юдаизъм", "еврейско" и "евреин". Това е едно племе, което никога не е живяло в добри отношения със съседите си, а произходът му е много мистериозен. Това е едно племе, което по-скоро би трябвало да бъде отхвърлено, отколкото да бъде предпочетено и "избрано". Левитските писания го включват между другите племена на Израел и го удостояват с наградата на Яхова - "избран народ". Това твърдение изглежда да е фалшиво, тъй като самата Еврейска енциклопедия безпристрастно твърди, че племето юдеи не е било израелско племе. Оттук става ясно, че то само е било избрано от левитите като "избран народ" с единствена цел да наследи една обещана земя и Владение над всички нации. Те са били предназначени за разрушение. Всичко това е много мистериозно, както и поВечето от писанията в левитски те свещени книги. Племето на Юда е имало своето значение за наследствените свещеници - левити, които са твърдели, че властта им е дадена от Яхова на Синайските възвишения, както и че те са единствените истински бащи на юдаизма. Те са; проповядвали между племената, че войната на един е война" на всички и война на Яхова. Идеята им е била теократична, власт, една държава, в която Бог е върховен господар и религията е закон. Според д-р Кейщайн "юдеи" е равностойно на "левити". През 721 г. пр. н. е. Израел е бил атакуван и победен от Асирия и израилтяните откарани в плен. Юдеите били пощадени и оставени да съществуват като незначителен васал, първо на Асирия, а след това на Египет, като винаги са били крепостта на левитската секта. В миналото Израел винаги е бил разделен от юдеите, защото никога взаимно не са си вярвали. Израилтяните не са били евреи. Юдеите също на са били израилтяни. Според Талмуда "десетте племена нямат място в бъдещия свят". Така че вратите на небето за "децата на Израел" са запретени от управляващата секта на юдеите, затова загдето те отказвали да се изключат от човечеството на Земята. Според Херцел и някои други равини израилтяните нямали никаква Връзка с юдаизма. Голяма мистерия е защо ционистите нарекоха новата държава, създадена през 1948 г., Израел. Трябва да са имали много сериозни съображения, за да използват името на хора, които не са евреи и нямат нищо общо с идеята, която доведе юдаизма. Ционистката държава бе установена със съгласието и помощта на Великите западни държави. Сбъдна се едно "библейско предсказание" за сметка на унищожението на много невинни хора. Ако ционистката държава от 1948 г. може да има някакви претенции за някакво име от древността, това може да бъде само името "Юдея". |
Биляр |
Публикувано на: 27.7.2007, 23:51
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
Не е правилно поставено заглавието на темата, така както е става ясно, че ние едва ли не сме им вечните врагове - че ги гоним, изтребваме, винаги сме ги мразели, и сме им правели злини. В действителност е обратното, така, че трябва да бъде Евреите - враговете на българите. Приемам темата за такава и ще постна съвсем малко количество (тъй като късно се усетих да ги извличам) доказателствени улики, срещу тези изроди. Цялото количество може да се намери в книгата "Геноцидът и Холокостът над българите" от Георги Войнов.
и вижте, българите едно време не са били забравили скорошните им злини причинени от дяволското племе и в отговор реагират:
Предлагам идеята, да превърнем тази тема в сборник на еврейските злини спрямо българите! ![]() |
||||
ime |
Публикувано на: 28.7.2007, 3:51
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
|
Биляр |
Публикувано на: 28.7.2007, 17:44
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
ние сме тъп народ, може би най-тъпият на света. изключения са малкото качествени българи, които се доказват на световно ниво. има и една малка част, които са сериозни и точни, това са тези които се интересуват от четене на книги и душевно израстване, също така и сериозен национализъм (тоест, готови са за организирани бойни действия срещу врага). защо сме тъпи ли? ами защото ако бяхме много умни, нямаше да сме на това дередже - най-бедната страна от ЕС и Балканите. ако бяхме по умни, щяхме да сме наясно, че без сериозна съпротива няма голям шанс за новото освобождаване. ясно е, че сме под робство и тотално заличаване на държавата. защо го допускаме като сме били най-умните и най-силните - ще дам отговор - защото сме най-големият боклук на Европа ние - българите. българина не помни и не цени героите които са се жертвали за него и неговото съществуване и историята се повтаря и преповтаря. като се замисли човек в днешно време - саможертвата за родината е безсмислена, защото и да се направи, пак някоя еврейска подлога ще предаде родината и нейният интерес пред парите... както са направили нашите политици. българина е нагажданец и интересаджия, не е солидарен и готов за акция. той е вълк единак - егоист, който мисли само за себе си. така и ще загине като самотен бурен в опожарена нива. в етап на криза сме и на никой не му пука, всеки се нагажда и мисли как да излъже системата и държавата, близките и приятелите си, за да живее въпреки изродските условия на живот. в този ред на мисли, се чудя как би могла да дойде промяната и дали въобще има вероятност това да се случи!? честно казано не ми се вярва, въпреки, че пропагандирам и опитвам постоянно да ... но като, че ли хората не възприемат, отказали се да мислят, но същевременно се оплакват непрестанно... българина знае само да се оплаква и мрънка, той не е за действия. още по робството е било много трудно организиране и събуждането му, сега е сто пъти по-трудно... няма план и организация. всеки по единично мрънка или си мисли, че партиите ще направят нещо - какви безполезни действия. а това за 10-15г... може да се случи само ако до година-две стане някаква радикална промяна от рода на преврат и наказване на виновните за тази тежка криза. имаме природа и я унищожаваме, поне с това се хвалим из Европа... е скоро няма да я имаме и ще сме известни като "балканските цигани" каквито сме... горите се унищожават, изродите видяха, че не става само със сеч, че е бавно и вкараха в акция пожарите... поздравления, българи - скоро ще се задавяте от липсата на кислород! защо ли - защото не ви пука за горите и за кислорода, за природата и нейното опазване, почистване и развитие - всъщност греша - пука ви, как да я унищожите! и всеки тарикат с яката кола и музиката и парите...пффф, тъпанари... в едно развито духовно общество би се давало награди за брой насадени дървета или почистена горска площ, тук се дават награди за антибългарска дейност от рода на шпионаж в полза на турция или русия, завличане на държавата по външния дълг, окрадване на някакъв европейски фонд и т.н. а на българина не му пука изглежда - щом като не прави нищо! изглежда сме в краен етап на осъществяване на плана за ликвидирането на България, и развръзката ще е максимум до 5г, така, че каквото има да става - да става! най-вероятно нищо да стане, защото българина не е по делата.
изглежда никой до сега откакто съществува тази държава не е имал план в дългосрочна перспектива за нейното укрепване и задържане на постиженията в бъдещето, всички развити страни го имат... аз имам идеи в тази насока, но е рано за тях. българина не е склонен да се обедини и помири с другите българи, той не търси консенсус, а търси различия и неразбирателство... това е също доста отрицалтено... и не на последно вековното отровно присъствие на изродите-чифути по нашите земи и техните "положителни" дела към българите за които не знае и 5% от населението на България сигурно! е, когато настъпи сублимният момент, ако до преди това не са се обединили българите, пожелавам успех на всеки един в своя избор който ще направи - дали да избяга от бойното поле или да остане и да се бие, до последно... за това парче земя, което е стабилно унищожено към днешна дата и за което възстановяване се изисква време - така е, като нехае българина за своята родина, така ще бъде! |
ime |
Публикувано на: 29.7.2007, 17:42
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
|
Иван |
Публикувано на: 29.7.2007, 18:43
|
Четох по диагонал последните постове и мисля, че участниците в тоя сайт нямат нужда от толкова талаш в стил dir.bg или подобните му места за чешене на езици.
Тия последни постове, драги ми violence, за какво са - да докажеш, че като образцов българин се занимаваш опредимно с мънкане ли? Призовавам също така да се престане вече с тая тъжна диагноза - че проблемът ни е липсата на "обединение" и обявяваването на българите за тъпаци. Който твърди това, май е сбъркал мястото, където да се изказва. 1. Констатацията, че не сме обединени я чувам все от уж националисти. Това е изключително невярно твърдени. То се повтаря като мантра, която затвърждава чувството на обреченост и безизходица. За да е вярно, че не сме обединени, трябва да посочите някаква полезна за България идея или начинание, което е било прието от една част българи и отхвърлено от друга. 2. Кои са крякащите, че не сме обединени? Примерно БНС - че не празнуваме със знаменца, бири и кебапчета бележитите дати от историята ни. Или Атака, ако не подписваме жалките ялови тетрадки срещу американските бази или пък не присъстваме на площадни изказвания на Волен Сидеров. Смятам схванахте, че това са детински неща и нямат много общо с възхода на Духа и Държавата ни. Посочва се, че турците и циганите били обединение, а ние не сме. Ами тези клети глупаци смятат, че водачите от ДПС им дават това, което е нужно. За разлика от тях, никой свествен българин не смята, че има партия в България, която да даде нужното на българската нация. 3. Горното доказва, че българите не са тъпи и няма да тръгнат ОБЕДИНЕНО след комедианти или престъпници. Подлъгват се единици и затова е налице разединение. И слава Богу. Представяте ли си да бяхме станали всички членове на Атака, начело с Волен Сидеров? Нима излезлите 100 000 човека на митинг са обединение?! Та те там винаги скандират някакви намерения, не празнуват посигането на резултат. Работете упорито и тихо. Резултатът не се измерва с броя на тия, които ви ръкопляскат. Обединението е фактът, на повсеместното действие, независимо дали имате усещането, че всички в този момент постъпват като вас. Правете, от каквото имате нужда и не се тревожете, че не ви дават по телевизията. |
Eлтимир |
Публикувано на: 29.7.2007, 20:56
|
Днес в едно българско село няколко души от този форум можаха да се убедят със собствените си очи какво могат българите. Обединителният елемент в случая не е някаква партия, а само и единствено българщината и съзнанието за принадлежност към българската нация. Излишно е да казвам, че в това село няма толерантност към мангалите. И хората не си заключват вратите като излизат.
|
Канатица |
Публикувано на: 29.7.2007, 21:06
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 927 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 25-July 07 ![]() |
Иван, харесва ми последния ти пост. От него лъжа увереност и воля. Ще радвам и аз да съм силен духом като теб.Защото всичко започва и свършва в душата на човек. Силен дух - силен човек.
Елтимир, за каква проява става дума? Аз съм нов и не съм запознат. Сподели по-подробно, моля. |
Биляр |
Публикувано на: 31.7.2007, 14:58
|
Не си ме разбрал изглежда правилно, но както и да е.
1. Не членувам и не симпатизирам на нито една партия. Мисля, че съм го писал вече. 2. Не мисля, че с партиите ще се оправят нещата, а по-скоро със българска солидарност и съпричастност. Е тук е проблема, българина не е единен... в смисъл не масово, ако е така, защо ще търпи тези паразити да го убиват бавно и мъчително? Визирам политиците и техните господари - евреите в България и по света. Просто е - обединяват се хората и решават ясно проблема, както намерят за добре. 3. По въпроса за обединението, сам провери дали съм прав. Пусни една тема в един много популярен форум от рода на "Имам нужда от помощ..." или "Да се обединим и решим проблема с циганите в нашия кварта..." и да видиш колко човека ще ти отговорят и(ли) ще бъдат склонни да ти помогнат! За сравнение, ще ти разкажа какво прочетох в един вестник: "Скарват се две момичета в едно градче в южна Испания, където има доста латиноамериканци и испанци естествено. Едното момиче е испанка, другата латиноамериканка. Конфликта се разраства в бой между приятелите на двете момичета. Изглежда, че латиноамериканците надделяват тъй като са организирана банда, обаче след няколко дена, испанците с смс-и се събират 1000 човека и търсят тия за реванш. Работата е толкова сериозна, че се намесва и полицията за да предотврати сериозната разплата." Та това ако е масово явления и в България, а именно, хората да се обединяват за решаването на най-малкият проблем, то ние ще цъфтим и връзваме. Не сме единни по въпроса с циганите, не сме единни по въпроса с джамиите, не сме единни по въпроса "как да смажем тези гадове, които не ни дават да дишаме и ни лъжат от 20г" и много други въпроси от този род. И аз нямам предвид, пак трябва да отбележа, единство под някакви партии и други такива простотии, имам предвид единство на ниво - граждани или ако искаш го наречи сънародници, братя. 4. Писал съм, че аз не съм врякащ българин, по-скоро съм по действието и когато стане възможно да се проявим като действащи българи - ще го направим. Аз ще помогна и на непознат, българин, разбира се ако съм в състояние. В България, други не признавам! Работата е в това, всеки да проумее, че: "Само от задружните ни сили, зависи да бъдем равни на останалите европейски народи" (В. Левски). Дигат тока, който между другото е по-скъп от редица западни европейски държави, ами да се дигаме и да протестираме (в Испания при средна работна заплата е 1200 евро, тока е 8 евроцента за киловат; в Германия където средната работна заплата е 2000 евро - 19 цента.). 5. Не пиша така рязко, с цел да обиждам някой или да провокирам скандали, а напротив - да се събуди малко българина и да разбере някои неща. |
Запознат |
Публикувано на: 31.7.2007, 16:14
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Violence, изглежда много точно напипваш един от най-големите парчета от пъзела-Обединението. Харесва ми много, начина по който мислиш. Де да бяха повече хората в България, които да мислят и действат по този начин.
Но има и друго, че просто едно обединение заради самото него, без нещо конкретно е много неразбираемо. Има върху какво да се мисли в тази насока и отдадения труд няма да е напразен. Въпроса за обединението на Българите за една силна и независима България е все още актуален и набира все повече сила за страх и ужас на ония, които искат да не е така. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |