Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Новина
gеorgi_nz |
Публикувано на: 18.5.2007, 22:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Имам получена снимка която доказва че е излязла от печат книгата "Завръщането на Тангра"! ( пуснах я в ГАЛЕРИЯ )
Всички дарители да очакват колетна пратка на обявения от тях адрес. ( Както и всички други желаещи.) Мисля си дали не е по-добре авторът първо да сложи автограф на известен брой книги и тогава да бъдат разпратени на хората. Но понеже сега Елтимир не е на линия и няма как да обсъждаме това, както и разходите по колетните пратки. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 18.5.2007, 22:43
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ура! Ура! Ура! |
||
antijew |
Публикувано на: 19.5.2007, 10:36
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Добра новина!Идеята с автографа си струва да се обсъди,а колкото до колетните разходи мисля,че трябва да са за сметка на получателя -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
DragSShaN |
Публикувано на: 19.5.2007, 13:11
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Как мога да закупя книгата ?
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Дари |
Публикувано на: 20.5.2007, 12:34
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Честито на Автора и на всички,които се радват,че книгата е вече реалност.
Дано "Завръщането на Тангра" да е Първата Книга от една дълга поредица Книги,които да пазят и пренасят през времето текстовете на Елтимир. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.5.2007, 0:21
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Чрез куриер или по пощата на адреса който заявиш. Но първо до дни трябва да се разбере къде да се плаща книгата. Във всеки случай не на мен. Елтимир трябва да каже това когато се появи в нета. -------------------- |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.5.2007, 13:26
|
||
Понеже Елтимир още не се е появил в мрежата и няма какво да бавя книгата - за сега 3-те лева ще получавам аз, след което ще му ги прашам. Та който желае книга - да ми напише : -ИМЕ на получател -Колко книги иска -В кой офис на Еконт ( или Леон-Ама, че е по евтино) да ги получава -Евентуално телефон на който да му се обади куриера за пратката. -------------------- |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.5.2007, 13:43
|
В краен случай може и с препоръчано писмо, като "Документи".
Но при всички случаи разходите за доставка са съизмерими с цената на книгата. Какво да се прави, ако някой има по добра идея - да я сподели. -------------------- |
bgskin |
Публикувано на: 4.6.2007, 21:43
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
По евтино излиза хора от един град да се кооперират и да платя заедно разходите по доставка. За десетина книги доставката ще е като за една. На мен до СОфия ми струваше 4.6. Дано съм ви бил полезен
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.6.2007, 14:48
|
Налага се да популяризираме книгата. Понеже вече почти спряха заявките за книги. А бройки има още много. Трябва всеки от нас да даде малко от себе си или да направи каквото му е по силите за да разберат повече хора че „Завръщането на Тангра” е на хартия. Няма на кой друг да разчитаме освен на себе си. Националните медии няма да ни помогнат. Всеки според възможностите с които разполага и положението в което се намира може да е достатъчно полезен. Нали реализирането на първото печатнйо издание на нашия сайт беше общо дело. А какъв е смисълът от това книгата да остане в тесен кръг? Нека се пръсне из страната из максимално много хора и искрата заложена в нея да запали множество огънчета, за да е посят бъдещия пожар. Някога се е налагало да се преписват книгите за да събудят хората, сега има печатници и напечатана готова книга. Многото е свършено, само трябва да довършим оставащото. А за последното никой не ни е в пречка, нито службите ни гонят( засега), нито много пари трябват, нито правителството е виновно ( това е един от малкото случаи да е невинно) - единствено зависи от нашата воля и вяра дали ще успеем.
-------------------- |
DragSShaN |
Публикувано на: 9.6.2007, 14:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Може да се свържете с БНС , в щаба се продават книги , не вярвам да ви откажат !
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Биляр |
Публикувано на: 14.6.2007, 22:24
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Нещо като резюме книгата има ли?
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.6.2007, 22:30
|
Няма като резюме, но има нещо като пълен електронен вариант.
[SIZE]Призовавам админите да свалят електрония вариант времено докато продаваме книжния вариант.[FONT=Impact][SIZE=14] Понеже сега книгата да не се продава както би трябвало, но след време оригинала ще струва много и ще се множат негови ксерокопия. -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 23.7.2007, 17:45
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Тъй като виждам, че има доста хора, които искат да си купят книгата на Елтимир,но не знаят как и към кого да се обърнат,а и във връзка с това, че предстои издаването на новата книга, имам предложение към Администраторите на сайта.
Добре ще е според мен да се направи реклама, както рекламата на вестник "Съпротива", която стои на най-видно място на сайта.Там да има информация какви книги са издадени, от кой автор, каква е цената, къде може да се поръча желаната книга и как ще му бъде доставена. |
Канатица |
Публикувано на: 26.7.2007, 10:29
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 920 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 26-July 07 |
Извинявам се за късогледството си, но не открих въпросната снимка на корицата на книгата. Толкова ли е трудно да се сложи директна връзка към нея?
-------------------- "?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
|
Страници: (2) [1] 2 |