www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ПОЗДРАВ

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ПОЗДРАВ
Ник
Публикувано на: 29.4.2007, 22:46
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Добре,всички всичко разбираме и се борим срещу някои неща,ама ...ако не допират до нас.Каква е тая БЪЛГАРСКА групичка,която "мре"/де да беше само тя/, да пее на английски,вероятно, за да я забележат в чужбина и да получи договор- естествено за пари.И като получи договора,забравя за България!Текста тук, също е на английски/но ,нали тук е българска територия,визирам сайта!Нали за това се борим,да възстановим българското, а се оказва,че самите борци са проводници на чуждото влияние и се "кефят" от познанията си на английски както и от възможността да ги демонстрират пред аудитория! Вижда секак ги тегли към чуждото,още от социализма.Не искам да продължавам,да не би да ги обидя несправедливо,но имам чувството,че доста от тях,а и от нас не разбират важността от това- да се пее,пише,разказва,ползва някакъв модел,опит,чуждо изкуство,каквото и да било ---на Български.Дори първият чужд език в училищата,трябва да се учи от вече ОФОРМЕНИ БЪЛГАРЧЕТА И..НИКАКВИ КОМПРОМИСИ! Стига с тези цитати на английски,ако знаеш толкова-преведи и не демонстрирай без нужда !! Бъди Българин не само при нужда!-недовършено..
PM
НСъпротива
Публикувано на: 29.4.2007, 23:47
Quote Post

Участник

Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 27-November 05

QUOTE (nik @ Apr 29 2007, 11:46 PM)
Добре,всички всичко разбираме и се борим срещу някои неща,ама ...ако не допират до нас.Каква е тая БЪЛГАРСКА групичка,която "мре"/де да беше само тя/, да пее на английски,вероятно, за да я забележат в чужбина и да получи договор- естествено за пари.И като получи договора,забравя за България!Текста тук, също е на английски/но ,нали тук е българска територия,визирам сайта!Нали за това се борим,да възстановим българското, а се оказва,че самите борци са проводници на чуждото влияние и се "кефят" от познанията си на английски както и от възможността да ги демонстрират пред аудитория! Вижда секак ги тегли към чуждото,още от социализма.Не искам да продължавам,да не би да ги обидя несправедливо,но имам чувството,че доста от тях,а и от нас не разбират важността от това- да се пее,пише,разказва,ползва някакъв модел,опит,чуждо изкуство,каквото и да било ---на Български.Дори първият чужд език в училищата,трябва да се учи от вече ОФОРМЕНИ БЪЛГАРЧЕТА И..НИКАКВИ КОМПРОМИСИ! Стига с тези цитати на английски,ако знаеш толкова-преведи и не демонстрирай без нужда !! Бъди Българин не само при нужда!-недовършено..

Пич, опита се да кажеш нещо, но без успех!

Защо учим английски от детската градина вече,и децата там ли да обвиним?
Посланието на аглийски стига до повече хора, човек прави музиката,както е чуства.
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (НСъпротива @ Apr 29 2007, 11:47 PM)

Посланието на аглийски стига до повече хора, човек прави музиката,както е чуства.

Посланието на английски не стига до българите,НСъпротива.Стига до всички останали,но не и до българите.

Ник,истината е,че музикалната сцена у нас не се ползва с кой знае какво качество(говоря за музиката в модерните й течения,а не за традиционната).Искрено се надявам "Гордост" да пробият извън ъндърграунда,защото това е от много малкото качествени групи,които съм чувал.

А колкото до "Епизод",според мен са пълни некадърници.Ако на самия Ботев се дадяха стихотворенията му да ги изрецитира,по-добре щеше да ги изпее.Въобще не ги бива тия "музиканти".Само идеята им е сполучлива,а кой знае от къде са я заимствали...

П.П.Но друго е решението според мен.Ключът към бъдещето се корени в миналото повече от всякога.Традицията е тази,която трябва да бъде допусната до съзнанията на младите българи,не модерната музика.
PM
НСъпротива
Публикувано на: 30.4.2007, 13:38
Quote Post

Участник

Участник # 187

Типично по български, да се оплюва веднага.Групата твори, както чуства нещата.
Спорт-Здраве, кога си видял някаде по дискотеките да се слуша народна музика,кога за последно на купон се е слушала народна музика, млад си, огледай се извън форума.
Музиката си е доста добра пропаганда, колко други групи български са си показали свойте възгледи?

П.П.
Гордост скоро ще издадът няколко нови песни в копилация с други две групи.
PM
Metoman
Публикувано на: 30.4.2007, 14:15
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 57
Участник # 938
Дата на регистрация: 20-April 07

Имате отличен вкус за музика smil4334a5a360a6a.gif
PM
Иван
Публикувано на: 30.4.2007, 20:15
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

Купон, дискотека, пропаганда. Така няма да стане туй, за което говорим. Пази боже да тръгнат да набутват Българската народна музика в калъпа на дискотеките.
PM
Ник
Quote Post

Участник

Участник # 219

СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Участник # 187

QUOTE (nik @ May 2 2007, 12:04 AM)
СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то  определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!

Преосмислих доста, извини ме, ако съм те обидил с предишния пост.
Но ти преосмисли, след като не ме познаваш да знаеш, кой на какво ме учи,щото показва факта и ти колко си "навътре" в един идеал за България,след като казваш "България над всичко" ( малко звучи Германия над всичко), не вярвай на всяка куха фраза, която чуеш.
За песента ти казах, щом така са решили да изразят мнението си е тяхна воля, всеки сам си избира пътя да се изрази,и тяхните виждания и идеали не познаваш за да оплюваш.
Изграждаш си стена на вижданията пред света с такова мислене.
PM
Ник
Quote Post

Участник

Участник # 219

Съпротива,приемам извинението,постъпи благородно.В национализма съм достатъчно вътре/де да бяха всички толкова/,т.е.доказал съм и съм готов още да доказвам.Колкото до правата на разни изпълнители и т.н."културтрегери"-то свободата им е пожелателна, дотолкова,доколкото не вредят на сигурността на държавата,морала,добрите нрави,както се казва и не дебългаризират и не сеят аморалност сред поколението.А голяма част от тях това правят и то контролирано.Не е необходимо те да го осъзнават,важното е да го правят.Не всеки е наясно с това,за съжаление.Освен това свободата не е абсолютно понятие и с нея не бива да се злоупотребява,каквато е сега ситуацията.В момента имаме всички "права",освен да избираме и да защитаваме Родината си.ВСИЧКО е прикрито и завоалирано с елейни хубави слова за свобода,демокрация,либерализъм и прочие неосъществими глупости.Върху това мисли,защото огромна част от хората са вече в плен на матрицата,упоени са и точно те вярват на клишета.Това,което пиша е различно.Не робувай,търси корените на нещата,а те не са такива,каквито ни ги насаждат,точно враговете ни.Тук в сайта можеш да намериш достатъчно информация и не само от мен.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (nik @ May 1 2007, 11:04 PM)
СЪПРОТИВА,не те познавам и не приемам определението" ПИЧ".Запази го за себе си.Завиждам ти на самочувствието,но то определено се връзва с определението" ПИЧ", към човек,когото не познаваш и издава едно незавидно ниво-но няма да ти кажа какво,за да не те обидя.Във всеки случай не е само възпитателно.Тук смея да се надявам е националистически сайт.Т.е."България над всичко!"Ще допълня -"Всичко за България!".Явно не си на ясно що е държава,на какво се крепи и кои са враговете и.Не си разбрал също и това,че маловажни въпроси тук няма.От мен да знаеш,че и демокрацията може да бъде вредна и че даже това на което те учи Мишо Шамара и подобните му от отрасъла артисти и певачки-чалгаджийки е опасно за националната сигурност.И още много неща наглед маловажни,но не са !Когато се захванеш с такава работа,като национализма-недей да имаш други приоритети!Ако искаш помисли върху това и недей да отговаряш веднага,че ще сбъркаш!

Ник,що е ДЪРЖАВА? smil4334a87ce0a9c.gif
Да не те карам да чакаш за отговора-на нашия стар език това е дворът,заграденото място на собственика,дето го държи...ДЪРЖАВА...
А? smil4334aa44c7e89.gif
PM
Ник
Quote Post

Участник

Участник # 219

meshter at.Не те разбирам,нещо не ти харесва ли?
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Беше невероятно, когато Manowar изпяха химна на България на български!!! Аз лично бях възторжена! smil4334ac775281d.gif

http://vbox7.com/play:5ed66534

П.П. Е, Ерик Адамс (вокала) също се беше постарал да научи още няколко изречения на български, с помощта на които да го разберат всички фенове: "Най-после успяхме да дойдем в България. Българските мъже са много луди и диви. Българските жени са горещи и красиви." smil4334a5a360a6a.gif

:)))))))))))))))))

П.П.П. Ето го и sound check-а пак с Българския химн! :)))

http://vbox7.com/play:29418433

PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...an/kidrock0.jpg
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?

А тук има повече и за самата музика:

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal.../10012/rock.jpg
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

На концерта на Manowar са им продухали ушите с много силен звук. Оплака ми се един мой приятел, който ходи и не издържал до края. Не е пропуснал концерт в Каварна, ама такова чудо не е чувал! Това на какво ви прилича?
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Хм, аз пък не съм с такова впечатление! Миналата година пак бях в Каварна и не виждам голяма разлика в силата на звука...
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020