Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Оперативна разработка "Ситски лорд"
anti666 |
Публикувано на: 12.7.2016, 11:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 320 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Дело за оперативна разработка (ДОР) "Ситски лорд". Сещате ли се за както става дума? Малко предистория;
"Настъплението на Хунтата е по всички фронтове, това не се вижда, но аз лично отразявам удари от всякакъв характер. Точно в такива моменти се вижда, колко струва всеки един и каква е вътрешната му убеденост и устойчивост, защото в момента това е изпитанието. Обезверяването и отчаянието са признак, че човека не носи вътрешният живот на нашите идеи, просто ги е подражавал." http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...topic=4098&st=0 "Ситският Лорд" се оказа агентурният термин на личното ми досие в ДС, та вече ще се подписвам с тоя псевдоним" "Затова искам да стреляте точно. Шъ спестите стотици листове с мастило и шума по медиите. Бил и си отишъл. Цикълът на Времето ще ме върне. Но не съм сигурен, дали тогава въобще ще съществува България." Ако до 2011 (идването на ционисткият режим ГРОБ) мерките на ДС към Йордан да са били под формата "оперативно наблюдение" (ДОН), то за последните 2 години нещата ескалираха и атаките срещу него са по всички фронтове. ДОН беше повишен на ДОР. Донякъде самият той го направи, но това е неизбежно, защото такава е волята на Небето. След като така е станало, значи има някаква причина за това, която е извън нашите ограничени възможности за осмисляне. Много пъти преди съм ходил до Ситово и никога не съм виждал такава ескалация на атаките срещу него, както в последните 2 години. Думите ми могат да потвърдят и други хора от Движението, които дори бяха шокирани как е възможно. Ами възможно е. Последното ми посещение там отново на момента беше съчетано със "срещи от третия вид" и опит за засада от страна на ловно-милиционерската дружинка , която е подизпълнител в следенето. |
anti666 |
Публикувано на: 12.7.2016, 11:31
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 320 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Относно Ситово нещата се знаят още отдавна. Района на Щута е направен на швейцарско сирене от "иманяри" - разбирай ловци-милиционери, за които ловджийството е легендировка за основната дейност. Последно след такава дейност бе унищожена Звезната карта. Там се търси неистово голямото злато или по-точно входа към подземния град на Светилището. Едни търсят златото, но тия над тях търсят другото, по-ценното. Информационния масив, "библиотеката", както преди време тук се изрази един от тия.
"Ситският лорд" определено им е пречка - със познанията си и възможностите. Тези над тях (нямам предвид милиционерите и наблюдателите му) знаят, че всяко древно светилище си има свои пазители. Било то енергиини, било и съвсем материални. Напълно нормално е хунтата да заведе оперативно дело (ДОР), за да бъде по всякакъв начин изолиран и в крайна сметка елиминиран. Към сметките на всичко това, само за последните месеци може да добавим и опитите за съдебно преследване от мастит гробаджия и бивш финансов фарон. Само БХК още не се е задействала за "език на омразата" по новия мракобесен закон на ГРОБ. Просто не са им го спуснали като задача, защото са наясно, че всяко съдебно производство всъщност е вид реклама за нас. Основната политика, която в последните 10 години се спазва непрестанно е изолация и информационна завеса. Опитите са изолация си вървят традиционно от години. Сега обаче тактиката е сменена и се чувства, че върху този ДОР са работили сериозни психолози и специалисти по психопрограмиране. Чувства се солидната хазарска школовка на ГРУ. Неслучайно и самият посланик на Хазария с истински руската фамилия Исаков е в течение на разработката. Все пак във филма на евреина Лукаш, лошият ситски орден се бори срещу джудейския орден да възстанови империята. Каламбурата с имената е недвусмислена, като специално внимание е отделяно дори и върху титлата на ДОР. Така че оперативните служители, както и другите обекти на ДОР да са наясно, че работят срещу злодей, който може дори да ги привлече към тъмната страна на силата... |
anti666 |
Публикувано на: 12.7.2016, 11:49
|
Повод за тази тема беше едно писмо в пощата ми, пълно с плп. Класика в жанра. От опит за събуждане на съчуствие, присаждане чувство за вина до генералното прозрение, че всичко е вече свършено, унищожено и то по вина на кой? Ами естествено на "ситския лорд", който се е продал на масоните и на злото. В конкретния случай, авторът е просто изразител на енергиен мафлок (прилепчивост), успешно присаден с цел да удари Движението поради силно нарушеното равновесие на жертвата му в енергиен и даже физически план. Тоест, това не се прави осъзнаемо, както случая със Силвия Мирчева и Елтимир, а с най-искрено вътрешно убеждение.
Знаем дори кои точно са го присадили, с цената на един човешки живот и рано или късно ще си получат заслуженото. Може пак да кажем, че те са свързани с хазарската мафия, откъдето идват повечето атаки срещу Движението. На това не бих обръщал внимание, ако писмото бе адресирано само до мен - в кошчето и заминава. По никакъв начин не би могло да ми повлияе. Обаче при по-внимателно прочитане се оказва, че е адресирано и до още 10-ина човека. И тези хора (поне тези, които са ми познати като имена) ги обединява едно нещо - всички те са участници в Движението. Класически опит да бъде изолиран обекта на ДОР - "ситския лорд" чрез плп въздействие върху съидейниците му. |
anti666 |
Публикувано на: 12.7.2016, 12:09
|
Както Йордан, така и аз го чувствам, че ако тоя ДОР не успее, план "Б" е ясен. Физическото му премахване. Което за враговете ни ще е унищожаването още в зародиш и на най-малката възможност да бъде възстановен Саракта. Въпросът, който мъчи спин-докторите (говорим за такива на ниво вещери в езотериката), е дали ще го позволи Българският Бог. Дори да успеят да умъртвят едно тяло са наясно, че духът му (на Давид ), ако е писано може да се прехвърли в друг материален носител. Точно както във филма на Лукаш, силата (орендата) се предава на друг. И да стане дори по-лошо от предишното.
Така че засега това е краен (терминален) случай на разработката. Стратегията си е пълна изолация/дискредитация и оттам - маргинализация с цел нищожно малко хора, приели идеите на Движението. Само че ние и за това сме подготвени, понеже не очакваме и не търсим масовост. Както е казано в началото на темата; "или приемаш тези идеи като вътрешна даденост, или им подражаваш и рано или късно се отказваш от тях" Нещата са логични и дори този момент е предсказан преди години. Така че, неуважаеми ДОР работници - правете си разработките, но знайте, че идеите са безсмъртни. Енергията също. Макар да сте атеисти, тия над вас го знаят много добре. Иначе да са ни очистили сто пъти. Но факт е, че атаката става все по-силна и по-брутална. Колкото всяко тяхно начинание им се руши като пясък, толкова по-злобни ще стават към нас и идеите ни. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.7.2016, 17:07
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Да изолираш човек физически, освен, ако не го турнеш в зандана под строг тъмничен затвор или под "домашен арест" е много трудно. Но разбира се, съвременните методи на изолация са много финни и въпреки това, те вършат работа до време. Идеята на този "изолационен процес" е да ме привлекат на тяхна страна Това е един много смешен опит на оперативните работници, но те имат точно това впредвид, да ме вкарат индиректно в структурите на ГЕРБ, тъй като са преценили, че искам някаква административна власт, т.е. административен пост. Грешна преценка. Както разбраха, на мен пост не ми трябва. Просто съм си самодостатъчен. А и е трудно да изолираш някого напълно във времената на интернет. Схемата с която изработиха протестърите от 2013, а и "ранобудните" и "денсърите" след това, тук не работи.
Изолацията има и втори план. Вторият план трябва да вкара тяхната агентура в близкото обкръжение, т.е. да освободи пространство за нея. Това също е трудно, защото, ако аз не приема това предизвикателство, т.е. не приема да играя играта, агентурата изгаря мигновено, защото аз я виждам. Жалко за хората, Наистина хубави хора ще бъдат употребени за злите намерения на някого. Затова "Ситският Лорд" ще схруска "принцесите" някои може би в добрият смисъл на думата, някои в лошия. Зависи. Едни ще патят, други ще се променят и ще бъдат на наша страна. Играта е тънка, задкулисна и майсторлъка е голям да се изиграе с добър изход. Всяко време си има своите особености, своят дъх и нюанси. С ловната дружинка, ние пак ще си хортуваме симпатяги са те, важното е да ме хващат по-често в добро настроение. Грешната стъпка е раздумка в лошо настроение, тогава стават непредвидени сакатлъци. И пак да го кажа: жалко за хората. На мен не ми пука. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.7.2016, 22:03
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Тук важи горната максима, която си цитирал: "Който е с нас, винаги ще бъде с нас, независимо какво се случва". Гравитиращите ще бъдат ометени от центрожебните сили, и ще бъдат като свободни електрони в пространството, избити от ядрото на атома. Един такъв електрон бе хванат и препрограмиран, затова имаме една грамофонна плоча, на която иглата е забила в един от секторите и стърже, стърже, произвеждайки един досаден за ушите един и същи звук. Затова тук вече не говорим за човек, говорим за робот, чрез когото говорят други и действат други. Затова винаги съм казвал, че трябва да четем епосите, трябва да четем за Тенгрианството колкото се може повече и да центрираме съзнанието си там, без обаче да го пречупваме през миналите си убеждения, през личните си амбиции и бит. Ако това стане, както стана в случая, човекът е без бъдеще, проиграва го. И точно по този начин е бил "освободен" Илия Минев от собственото му Движение, чрез именно такова подкопаване съзнанието на близките до него хора, за да остане изолиран, сам и да умре в град Септември в мизерия и нищета, забравен от всички. Само, че сегашното Движение "Воини на Тангра" няма онази структура, коятоп е имало НДЗПЧ на Илия Минев - устави-мустави, административни постове и организации. При нас те са имагинерни, защото, ако се реални, ще ни напълнят с агентура чрез административни и процедурни хватки, и ще сложат свой човек на министър-председателското място. Така Движението ще се превърне в партия или в научна структура и ще заприличаме на нещо подобно на ВМРО. |
||
18j |
Публикувано на: 14.7.2016, 12:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Това вече е интересна история. А най-интересното е, че ходове, за които се коментира тука обикновено отприщват нова вълна от събития. Те го знаят и са напълнили гащите. По ония времена те са направлявали смело събитията, провокирали са крайно хората и са организирали всичко, за да стигне до желаната развръзка. Вероятно са виждали бъдещето, но вече не. Основни въпроси са: у колко българи и къде по света ще се вселят идеите, за да възникнат нови ситовски лордове? Колко на брой ще станат общо? Може ли да ги покрият? Дали няма да се получи реакция на настоящите съмишленици? Каква ще е тя? Уродите какво трябва да жертват за кожата на един лорд? Елтимир като почина - изгубиха първия ционистки кабинет. Олигархията трябваше да направи маневри в плана, при което изгуби 3/4 от бутафорния си неформален, псевдо-граждано-политикански апаратен ресурс на пискащи влечуги. Изгубиха и доста пари, май фалираха гнилата република. И всичко стана безкрайно трудно. Сега остават истинските хора и като се не види какво става след настоящия лорд - положението е страшно за тях. Но го играят привидно печено.
Само че аз наблюдавам появата на нови безцеремонни активисти, които не излизат на светло, но действат здраво и за тях е мъртва тежест дори и народа, който не иска да се бунтува. Според някои всичко, което не работи в полза на обществото трябва да се изреже - не става дума само за политиците, а всички безмозъчни по територията. "За какво им е да живеят? Май по-добре да дойдат талибаните да позачистят. После поне ще разкараме и резаните патки нацяло." - пресъздавам подочут разговор на улицата - на протест - 2016 г. Така че бъдещето ако не успее нашата линия на поведение е доста черно за режима. Елтимир беше предсказал нещо за края на ББ. Със сигурност ако той се стреми натам има действия, които могат да ускорят събитията. Все някога общественото съзнание се пречупва и ако лидера не знае да поведе или дори да следва процеса - той загива. Идола на ББ - бае Тошо лежа последните си години в затвора, но тия дето се задават няма да хрантутят никакви престъпници. А нали предсказанията са правени, за да може да се избегнат. Иначе гробаджиите често изпадат в умиление по отношение кухоглавите си сътрудници - "аууу ами и той нали семейство храни..." Ами Данчо не храни ли семейство, бе урунгели! С пот на челото. И той си е човек със собствени мисли и убеждения, носи душа. По принцип онези, които съдбата ги е поставила с него - ако не намерят общ език - аз го казвам: нема да видат бел ден! Но има и такива, които ги подвеждат, че ситовския лорд бара антиките. И не знам с кой акъл верват. Така че всички да си опичат акъла. Най-удачния избор е да се поклонят на лорда - така или иначе това е бъдещето! Пълната подкрепа за нашата кауза е гаранция за успех на всяка група от хора - така че най-добре нещата да се организират основно. Вакханалията ще свърши - важното е да се съхрани живота. А ББ не се стреми към това - мисля че всички го осъзнаха, а най-вече службите, които той ликвидира. Ситово има огромен потенциал, който не се състои в това да се изкорми цялостно. То може да е независима и самоуправна територия - дори в рамките на сегашната република - с това законодателство. Там може да има туризъм, музеи, екопътеки - да има посетители целогодишно, да има бизнес, хората да печелят пари и да имат спестявания без да се налага да вършат закононарушения. Но сегашния режим не знае как да го изпълни. Ако попитате лорда обаче - той знае как. Аз знам също защото сме го обсъждали! Та това е каузата! Кой не иска да следва? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.7.2016, 12:44
|
Тая сутрин те нанесоха още един удар, свързан с наши бъдещи действия. От него е ясно, че всъщност идеята не е само изолацията, а и премахване въобще на възможността да се ходи по свяещените ни места или поне силно ограничаване на възможностите в тази посока. Те постепенно стягаха обръча в тази посока, но сега вече стрелят и в центъра.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.7.2016, 13:51
|
Но името на човека изпълнил заповедта е известно, социалното му положение - също. И ще ми яде кура, лично ще го убия.
|
18j |
Публикувано на: 14.7.2016, 14:42
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 151 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Мутренските подходи на боко тиквата, към които той склонява своите подчинени в администрацията ще изиграят лоша шега най-вече на тия дето изпълняват задачите, на самия тиквьо, но също и на режима. ББ си е мутра, така се държи с околните, предполага, че и те така се държат с другите, но всяка мутра си знае последиците - пътищата им обикновено свършват по канавките. Те са го приели. Но дали обикновения тиквостанец си представя така края на пътя си - в някоя канавка отстрелян от отсрещната групировка? Мисля че хората трябва да се осъзнаят. Тиквата се държи така с подчинениете си, но ако не си му подчинен и дори не говориш с него, не зависиш от него - няма как да стане и дори може да е много любезен. А токувиж ако остане без подчинени - пък той пътя му взел че свършил. То от тях зависи - логиката "аз съм само изпълнител, ако не съм аз -друг ще е, тука съм за едната заплата" вече не важи защото бойко еба мамата на целата държава и то без извинение, а неговите сътрудници са инструмента, който е колосално вреден.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.7.2016, 16:31
|
Човекът изпълнил заповедта, за да попречи на наши действия е член на Ротари клуб Пловдив-Филипопол Дистрикт 2482. Това последното с цифрите ми звучи като номер в концлагер или поделение на агентурна служба
Въпросната личност е на висок пост в учреждение, на което по-големите шефове се сменят, но той винаги остава като административен кадър на един и същи пост, независимо какво се случва, въпреки, че би трябвало вече да е пенсиониран... Затова е наричан "сив кардинал". По този начин чрез него Мосад/ЦРУ/ДС контролират учреждението. |