Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
авторско право, материалите на Елтимир
Публикувано на 21.11.2007, 15:36
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Може да е малко по комунистически това гласуване,но искам да се види мнението на всички и активни и не толкова,участници във форума.
Пак повтарям-тези материали,веднъж качени тук стават обща собственост и достояние,с благодарности към автора. Според мен той няма моралното право да иска смалянето им-в името на НАЦИЯТА! |
Eлтимир |
Публикувано на 21.11.2007, 16:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Само че не може да стоят материалите на някой, който непрекъснато е оплюван и обвиняван във всевъзможни престъпления. Не само че няма едната символична благодарност, но следват обвинение след обвинение. Нямам намерение хиляда пъти да доказвам, че не съм камила. Хубаво, камила съм, нека да дойдат да ме наебат, както се заканват, да видим как ще стане тая работа. Няма да търпя да пишат гадости и по адрес на дъщеря ми, както направи това флегмършата, а аз да водя дискусия с гаднярите. Не, дискусия нама да водя, нито ще разговарям. Каквото съм казъл дотук - казъл съм го. Оттук нататък ще стрелям, приемам всякакви посещения. Само предупреждавам, че нитроглицеринът не може да бъде обезвреден. Стига съм правил жертви заради непознати. Дошло е време да направя жертвоприношение. Само ми елате, копелета, шибани Правите се на много свестни и хрисими, а иначе сипете заплаха след заплаха. Ами елате де, след като сте толкова отворени. Елтимир може да не е в цветущо здраве, но не е забравил уроците от Старозагорския затвор как се правят взривни вещества. Елате и ще отидем заедно в ада. А сега ще ви кажа майната ви на всички гадняри и неблагодарници, вече няма какво да разговаряме. Вече съм решен да убивам.
Материалите ми да се махат и си започвайте на чисто, както се изрази един от вас. Щом моите трудове са мръсни, няма какво да стоят тук. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на 21.11.2007, 17:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Махайте ми материалите от сайта и не ми се пречкайте пред очите, че първият, когото видя ще бъде мъртъв. След гадостите по адрес на детето ми няма да имам милост и няма да мисля. Тоя път някои дръпнаха дявола за опашката и няма да се размине без кръв. Писна ми от "герои", от "воини" и философТи. Искам да убивам и ще убивам. Стига приказки, дошло е време някой да умре. И няма да се успокоя, докато някой не умре.
-------------------- |
Публикувано на 21.11.2007, 19:04
|
|
Не мога да намеря изцепките на мършата.Пиши ми на ЛС за какво става въпрос.
|
Eлтимир |
Публикувано на 21.11.2007, 19:33
|
"Императора" ги е изтрил, ама ще ми станат само на императори и на флегмърши! Тоя път дръпнаха дявола за опашката. Калоянчо го познавам, вече имам и снимка на мършата. Е, тоя път им е ебана путчицата майчина! И админите на тоя сайт, които търпят мършата и не го банват да си имат едно наум. Побеснял съм и ще се лее кръв. За пример и за поука на останалите живи.
Най-лошото е, че съм трезвен. -------------------- |
Публикувано на 21.11.2007, 19:52
|
|
Най-лошото е, че съм трезвен.
И при мене е така... Лоша работа! |
Запознат |
Публикувано на 22.11.2007, 9:55
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Мършавия никога не е бил толериран тук. Баннах го веднага щом се появи. Така че спокойно я карай и не ми се нахвърляй така. |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на 8.1.2008, 9:23
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Фела е с бан и във форума на императора. Вече и по IP.
Писнал е на всички. Всеки мечтае да изслуша мнението му по свой адрес, но вече на една ръка разстояние. Надявам се на мен да ми провърви да съм първи. Ще им ли за вторите и т.н., не знам. Ако има неизтрита гадост по адрес на Елтимир във форума на императора, дайте ми линк, модератор съм, ще го почистя. Вече изчистих тонове, но може и да е останало... -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Публикувано на 8.1.2008, 9:41
|
|
Здравей на своя земя,Пламене!
Поздравявам всички съидейници с възстановяването на сайта!Нямаше божи ден да не проверявам за появяването му! Мисля,че иницианивата ми за банване на мършата от БГ Националисти беше навременна.По акъла на това копиле баят младеж може да залитне. След малко ще кача тук личните му съобщения до мен,като предварително се извинявам на Елтимир! |
Пламен Пасков |
Публикувано на 8.1.2008, 13:51
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Добре заварил!
Истински се радвам за реинкарнацията на тази територия! Но не виждам сисъл да я замърсяваш с "опусите" на Фела. Добре си е така..чистичко... -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Публикувано на 8.1.2008, 14:05
|
|
Прав си!Ще го питам лично какво точно е искал да ми каже...
|
Миро |
Публикувано на 8.1.2008, 17:26
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Ако питаш мен-убий го с мълчание!
|
Ахинора |
Публикувано на 11.1.2008, 19:20
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Лично аз искам да споделя,че точно материалите на Елтимир ме спечелиха за този сайт и идеите,така че ако влизащите тук,макар и случайно,нямат възможност да се запознаят с тези материали,как бихме могли да ги привлечем? Убедена съм,че е необходимо да останат. Много се радвам,че сайта е отново ЖИВ! Дълго време ми липсваше. Питах доста хора какво става с него,знаят ли защо не може да се влиза и т.н. А хора като Фелдмаршала просто не са за тук и без да съм с медицинска специалност бих ги определила като психопатологични случаи. За да не се замърсява сайта,мисля,че администраторите трябва да се погрижат.
|