Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Отново за фирма "Биовет" - Ботевград
Eлтимир |
Публикувано на: 21.7.2009, 17:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Какви са най-новите сведения? Че фирмата произвеждала опиати, а не химическо оръжие. Ще поясня. Мисля, че беше през 1974 година. Работих там два месеца. Бях едва 15 годишен. Принудих се да напусна, тъй като въпреки защитното облекло, пръстите на ръцете и краката ми почнаха да кървят от досега с химикалите. А специфичната миризма няма да я забравя цял живот.
Но да кажем, че не е химическо оръжие. Да кажем, че са опиати. Нима и в този случай фирмата не подлежи на санкции? Във всички случаи около тази фирма смърди. Смърди и в преносния, и най-буквалния смисъл на думата. Има ли в Ботевград ДАНС? Или тази службичка елитна, нейната верица елитична се занимава само и единствено да преследва противници на режима на Тодор Живков? И членовете на техните семейства. Предупреждавам, че същите въпроси ще се преведет на още езици, и че ще бъдат зададени не само в България. Аз не мога да се откажа и няма да се откажа. Става въпрос за живота ми и за живота на моето семейство. И ако моят живот отдавна съм го прежалил, то няма да позволя гадните ДС изроди и техните началници от ГК на БКП да продължават да тровят живота на близките ми. О-пааа, ДС вече се нарича ДАНС. А ГК на БКП толкова пъти си смени името, че вече не знам дори как се казва. Същността обаче си остава. Затова аз няма да се примиря и ще продължавам да се боря срещу Злото. Под каквито и форми да се прикрива то. Сега очаквам неистов вой от страна на онези, които по навик, по традиция и по задължение защитават тайните служби. Обичам тоя вой. Обичам да слушам, когато глутницата помияри вие от мъка. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |